reklama

Wrzesień 2010...

Oliwka no to mamy podobnie tzn ja mam 2 pary leginsów, jedne dresowe i jedne jeasnsy... no i jeszcze 3 ciążowe sukienki..... i tez ciągle chodze w tym samym, ale chyba juz nie opłaca sie nowych ciuszków kupować bo przeciez tak szybko wrócimy do swojej starej wagi :)))
no niby się nie opłaca ale na allegro znalazłam spodnie prawie za darmo i chyba na któreś się zdecyduje tylko muszę się pomierzyć.

E-vie Maternity Spodnie Ciążowe Jeansy rozm. 38 (1076851201) - Aukcje internetowe Allegro

SPODNIE CIAZOWE JEANS roz.(36-50)roz.40 (1071514037) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam,
ja dzis sobie pospałam do 9.30 :) i nadal w betach leżę bo jak robiłam śniadanie to lewa dolna strona podbrzusza mnie ciągnęła i bolała jak na okres więc wole troszkę poleżeć i nie przeginać :/
A wczoraj byliśmy u mojej bratanicy na 2 latkach, nawet miło było grillek na tarasie dookoła las i świergot ptaków - bardzo dobrze że komarów akurat nie doświadczyliśmy :) Ale pofolgowałam sobie bo i tort i grill to po powrocie do domu mega biegunka hehe - mój żołądek już nie przyzwyczajony do tego typu odżywiania ;)

HEJKA
ja świeżo po wizycie, maleństwo ładne i zdrowe, ale nie sprawdziła ile waży córeczka....ehhhh, mamusia waży dużo za dużo, przytyłam 2 kg w ciągu 3 tygodni, a nie obżeram się specjalnie, no i dużo ćwiczę , chodzę na basen.
Mam bakterie w moczu i muszę zrobić posiew....niedobrze
Nudna ta sobota

Witam porannie wszystkie Brzuszki :-):-):-) Jest piekna pogoda, więc na pewno wybędziemy na cały dzień nad morze, nie zapominając oczywiście o obywatelskim obowiązku;-)
A tymczasem witam się z Wami , my już po remoncie, wyszedł cudnie i fantastico:tak: Jestem naprawdę zadowolona. Zostało jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia i poukładania, ale z grubsza wszystko juz jest na miejscu i wczoraj wieczorem wprowadzilismy się do mieszkanka. Nawet net małż podłączył poznym wieczorkiem, ale juz spałam bo padłam na ryjek.
Jeszcze nic nie czytałam , nie wiem czy zdołam nadrobić Wasze posty... ale powoli się zorientuję co tam sie u Was działo.
W czwartek byłam na USG ,żeby dowiedziec sie o maluszku wiecej, no i zapytac o płec;-) Więc ginek zbadał i powiedzial, "... male zdrowiutkie, ułozone głowkowo, serduszko , nerki, rączki, paluszki wszystko OK, waży 1300 g, a zaraz, zaraz...pomiędzy nózkami ma.................................STOPĘ ......................:szok:"
:-D:-D:-D Do tego stopnia moja dzidzia sie ukrywa! Za nic w świecie nie chce sie pokazać. We wtorek idę jeszcze raz na "dogrywkę", jesli dizdzia sie odpowiednio odwróci to sie dowiem...;-)

Życzę Wam milutkiego i udanego dnia:-):-):-)
duzo usmiechu:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziewuszki - gratuluje udanych wizyt :-)

Monia - moze dostalas jakies zdjecie, albo wydruk z badania - tam wsrod tych kodow, cyferek jest waga... Ja, kiedy dostaje wydrukowana fotke malego - zawsze sa przy niej wszystkie pomiary.. fakt, ze kosmicznie rozpisane ale kiedys wage tam znalazlam :-)

Ja tez juz nie mieszcze sie w rzeczy, w ktorych smigalam jeszcze w zeszlym miesiacu. Tak naprawde zostaly mi dwie pary leginsow - ktore nie uwieraja.. nawet moje dresiki "po domu" zaczyna sie wbijac w brzuch.. o gaciach juz nie wspomne, z calej szuflady jakies 3 pary sa w miare wygodne..

Wczoraj zasnelam, jak kamien na meczu Dania - Kamerun i wstalam dzis ok. 10.00 .. duchota na zewnatrz straszna, wiec i samopoczucie nie najlepsze. Jednak musze sie podniesc na wybory i golabki mojej mamy :-)

Milego dzionka :-)

A u nas leje. Pogoda paskudna. Nic się robić nie chce. Właśnie B wstał, więc zaraz się będziemy zbierać pozałatwiać kilka spraw.

Saraa - cieszę się, że wróciłaś! Ciekawe rzeczy piszesz o karmieniu piersią. Ja znam 2 podejścia - bardzo rygorystyczne i bardzo lajtowe. Zobaczymy jak to będzie u mnie ;-)

A z tym ciągnięciem brzucha, twardnieniem to już tak pewnie do końca będzie. Musimy się bardziej oszczędzać!

Wy macie do morza 4-8 godzin a ja mam do przejechania całą Polskę ;-)Ale ja i tak jestem dziewczyna z południa i wolę góry, więc nie narzekam. Miłego dnia dziewczyny!

hallo
wItam w niedzielę, leniwą ale jakże słodką...
Leżę z P jjeszcze w łożeczku po śniadanku, przed kawką...
Ja ubrań ciążowych zakupiłam multum, mniej dla dzidziusia, ale szaleję od lipca.
Pozdrawiam was i nie zapomnijcie o wyborach.

Witam
Emilia ja to mam odwrotnie cała wyprawka na chłopaka bo miał być na 100 % to co miałam na dziewuszke bo dostałam to dałam szwagierce bo urodziła w kwietniu.
A wszystko nowe na syneczka a tu teraz podobno ma byc dziewuszka.
Więc zawsze jak już któraś pisała w razie pomyłek można się powymieniać.

Dziewczyny odpoczywać. Miłej niedzieli.

reklama
Witam wszystkich cieplutko! Chociaż pogoda u nas bura i pochmurno... :(
Jak tak mówicie o tym ubieraniu w różowy i niebieski kolor, przypomniało mi się, co ostatnio opowiadała mi znajoma położna... Otóż kiedyś jedna pacjentka miała urodzić dziewczynkę (tak jej powiedział lekarz przy usg), a tymczasem przy porodzie okazało się, że to jednak chłopak i... wyobraźcie sobie, że potem poszła z ogromnymi pretensjami do lekarza i pielęgniarek, bo ona ma wszystko w domu urządzone na różowo, a tymczasem urodziła chłopaka! Zachowywała się podobno, jakby chciała złożyć reklamację... Pielęgniarki jej nawet pkazywały, że w tym czasie tylko ona rodziła, więc nie ma mowy o pomyłce (bo nawet to zasugerowała - że dziecko jej zamieniono...!) Myślę, że taka sytuacja może się zdarzyć, ale żeby od razu mieć takie pretensje...? :no: Ech... są ludzie i ludziska...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry