tosia1
zakochana mama
no według mnie oki :-) ja miałam mówione, że po godzinie mniej niz 140 jest oki :-)dziewczyny odebrałam wyniki z obciążenia glukozy
na czczo mam 75 a po obciążeniu 50glukozy po godzinie 137
czy to ok?
proszę o odpowiedz;-))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no według mnie oki :-) ja miałam mówione, że po godzinie mniej niz 140 jest oki :-)dziewczyny odebrałam wyniki z obciążenia glukozy
czy to ok?
proszę o odpowiedz;-))
ja miałam 139 i gin mi powiedział,że przy takim wyniku obciążenie 75 glukozy wyszłoby na bank ok i jest zbędne, a on mega skrupulatny jest.dziewczyny odebrałam wyniki z obciążenia glukozy
czy to ok?
proszę o odpowiedz;-))

dla mnie rozpacz...nie najadłam sięna cały rok

dziewczyny odebrałam wyniki z obciążenia glukozy
czy to ok?
proszę o odpowiedz;-))
A ja sięzastanawiam czy jak wynik jest bliski granicy to czy nie powinno się powtarzać badania..bo to tylko 3 jednostki..mam koleżankeco miała 139...no i dla mnei to tak niby dobrze niby nie
M wrócił i w końcu szczęście i święto w domu. Ale Michał oczywiscie najbardziej zadowolony jest z wiertarki
dowiedziałam się właśnie, że czereśnie sie juz kończadla mnie rozpacz...nie najadłam sięna cały rok
![]()
Chłopak- to go konkrety interesują, co się bedzie długo tulił jak taka maszyna czeka 

Ojej, a ja tylko 2 x jadłam, jakoś nie wierze...przeciez sa jeszcze te czarne lipcówki i te żólte słodkie...,mylę się ?

Prześlij mi troche pozytywnego myślenia:-):-)ale po 75...a po 50 to ja bym taka nie była pewnano właśnie ja miałam 139 więc gin mówił ok

A moze te żółte będą jeszcze ...nie wiem..

Mów otwarcie swojemu co czujesz, najgorsze to tłumić w sobie uczucia....rozmowa jest dobra na wszystkie problemy

Powodzenia!!!!! 

taka dumna jestem!!! Według pani wychowawczyni synek ma uzdolnienia matematyczne, świetnie integruje się w grupie, inicjuje nowe zabawy ale jest jedno ale....chce dominować nad kolegami podczas zabawy....no ale to moze kiedyś okazac się zaletą

Jestem bardzo szcześliwa, że wychowawczyni tak go opisała w końcu spędzała z nim 5 godzin dziennie więc raczej wie co pisze