Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kobietki!!!!!!
Ja po strasznie męczącym weekendzie...mam dosyć..wczoraj byłam nad jeziorem na obchodach Nocy świętojańskiej, przedtem grill....na imprezie wysiedziałam na ławeczce bez oparcia od 19.30 do 23.30 i wiecie co główne obchody były o 24.00 i nie dotrwałam......

Dorotko, ja Cię podziwiam za ten wyjazd nad morze, ja się w tym roku nie odważyłam i jedziemy tylko nad jez.Białe. Już we wtorek bo później się boję ....
Lilu, ja byłam 3 razy w Czarnolesie na obchodach noc świętojańskiej i też nigdy nie dotrwałam do występów o 24 ;-) i wtedy nawet w ciąży nie byłam![]()
Dorotko, ja Cię podziwiam za ten wyjazd nad morze, ja się w tym roku nie odważyłam i jedziemy tylko nad jez.Białe. Już we wtorek bo później się boję ....
Lilu, ja byłam 3 razy w Czarnolesie na obchodach noc świętojańskiej i też nigdy nie dotrwałam do występów o 24 ;-) i wtedy nawet w ciąży nie byłam![]()
I jak dotykam palcem tego , co się wypięło na brzuszku, to od rzu rekcja i kopniaczek- uwielbiamy obie tę zabawę :-)