Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mnie też coraz częściej duszno takie dziwne nie móc nabrac mocniej powietrza

niestety mnie w upały często słabo więc jak nie musze unikam słońcaU nas we Wloszech jest tak goraco ze ja nie wyrabiam po prostu, nogi mam jak kloce z drewna, siedzac w domu, boje sie wyjsc gdziekolwiek przez ten upal bo mozna zemdlec normalnie...ja nie wiem jak to dalej bedzie, dzis mialam kryzys
Zaliczylam rowniez usg dzis rano, wszytsko ok chlopaczki sobie rosna, obydwoje glowkami w dol. LeKARZ MOWIL ZE TO SUPER BO MOZE UDA SIE RODZIC NATURALNIE, przeraza mnie to, bylam i jestem nastawiona na cesarke.Porod z dwojka to nie to co porod z jednym dzieckiem, w srdoe mam wizyte u gin, zobaczymy co powie...
..

)
narobie bałaganuWitaj wśród nas!cześć DziewczynyJa też mam termin na wrzesień, szkoda że dopiero teraz tutaj trafiłam
Jak się czujecie? Jak Wam ciąża mija?? Ja już nie mogę doczekać sie września
![]()
Co za horror z tymi lekarzamiWitam dziewczyny!
Ja mam dzisiaj tak podly nastroj ze musze sie wygadac bo normalnie non stop wodospad z oczu. Zaczelo sie od rana bo jakos tak malenstwa mojego nie czuje dzisiaj i o jego stalych porach nawet nie wierci sie jak zawsze i ja juz panika, ze cos nie tak, ze moze to przez wczorajsze "przytulanie" z ukochanym... Ne wiem co robic czy moze dzidzius sobie smacznie spi???
. Druga sprawa to pojechalam dzisiaj na umowiona miesiac temu wizyte u okulisty. Rzecz jasna na kase chorych. Jak dojechalam to sukienka kleila mi sie do tylka, na poczekalni sauna, oczywiscie ani jednego krzesla zeby usiasc bo wszystkie zajete przez siwe glowy, ktore wlepialy sie oczywiscie w moj wielki brzuch. Pomyslalam moze ktores sie zlituje i przepusci, dupa, niedojrze ze 30 osob bylo przedemna to grzecznie pytajac w rejestracji czy moglabym bez kolejki bo ledwo na nogach stoje pani z usmiechem odrzekla ze tylko kombatanci i inwalidzi sa uprawnieni do korzystania z uslug poza kolejnoscia. Myslalam ze ja ugryze!!! Az sie poryczalam ze wscieklosci i oczywiscie wrocilam do domu! Farsa ta nasza sluzba zdrowia!!! I dlaczego musimy na to dziadostwo placic co miesiac, skoro i tak inaczej jak prywatnie nie da rady pojsc na wizyte, bo stare dziady (przeprawszam za wyrazenie) laza po gabinetach w ramach rozrywki chyba!!!!
Masakra!!
Do tego dzidza nadal slabo fika
Milego dnia dziewczynki
A co do małej ruchliwości bejbika to nie martw się. Ja zauważyłam, że jak jest tak gorąco to Mały też jest leniwy i nie za bardzo chce mu się kopać. Trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze!Cześć dziewczyny..
Własnie wróciłam od gina:-(.. Mam skróconą szyjkę i czeka mnie leżenie do końca ciąży:-(.. Normalnie, aż słabo mi się zrobiło jak gin mi opowiadał o możliwych konsekwencjach wcześniejszego porodu.. Na dodatek w razie gdyby coś wydarzyło się wcześniej, to czeka mnie pobyt w jakiejś klinice, bo w moim mieście przyjmują wcześniaków dopiero od 32 TC ..
..Normalnie nic tylko beczeć..
Na dodatek znów kaszlę, o ile to "zdychanie" można nazwac kaszlem.. Jak nie urok, to...ehhh:-(
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok..idę się połozyć,..potem Was poczytam.
Miłego wieczoru..
![]()
. 

. A jestescie do siebie podobne? Pisałas tez o pepsi. Ja tez tak mam, ze na widok butelko dostaje trzesawek
. Ale widze, ze sama nie jestem, bo sie bac zaczynałam, ze to jakis nałóg.
,cieszę sie ,ze was mam....a co do jagód-macie rację....to jedna z pozycji do rodzenia,a nie chciałabym jeszcze ,niech Michałek sobie jeszcze posiedzi
.