Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam porannie
Jestem szczęśliwa bo po wizycie wszystko ok. Przeciwciała sie nie pojawiły, a mały pomimo tego, że ja wciąż chudnę rośnieWyniki tarczycy, morfologii i moczu są dobre więc jestem spokojna
Nie wiem tylko ile maluszek waży bo moja ginka mierzy mu główkę brzuszek i kość udową i podaje wymiary tygodniowe.
witam się dziewczyny, ja tylko na chwilkę bo w pracy ostatnio mam masę roboty. Ale byłam wczoraj na wizycie i muszę wam zdać relację. Otóż, wyniczków nie miałam opiero teraz dostałam skierowane na morfologię, mocz, Hbs, toxo i antyRH więc będę się stresować przed następną wizytą. Badanie gin. OK, szyjka trzyma nie skraca się więc na poród jeszcze nie czas.
A malutka po USG OK, wszystko dobrze i waży już 1818g
:-). Ja niestety wczoraj nie miałam usg i nie wiem ile wazy moje maleństwo. hej dziewczynki
oj jaka jestem radosna o poranku ,jak kiedys pisalam po 12 latach zachcialo mi sie zdawac mature i zdalam:-),normalnie ciesze sie jak dziecko
dzis ide do gina mam nadzieje ze tez otrzymam dobre wiesci ze szyjka sie nie skraca
milego brzuchatki
Mniam racuchy... A jak sie udala wizyta w pracy? Mnie wymacali wczoraj wszyscy w firmie po brzuchu, kazda ktora rodzila dala worek rad i wrocilam do domu![]()

z dzieciaczkami, wiec bede miała zajecie. I jeszcze musze sie do ładu doprowadzic, co by mała Ola sie ciotki nie wystraszyła
U mnie też było OK. Pożartowałyśmy, przypomniały jak one się czuły w moim stanie (ja to akurat pamiętam, bo u nas prawie wszystkie to młode mamy), pochwaliły, że wyglądam kształtnie i szczupło i było całkiem miło ;-)Tylko powrót w ten cholerny upał - tragedia! A jak fryzura?
Asik - ja za obciążenie glukozą płaciłam coś koło 10 zł + glukoza w aptece.
Beniaminka - gratulacje - jakiwgo masz zdolnego syna! Teraz tylko trzymamy kciuki, żeby dostał się na tę uczelnię i na ten kierunek, które sobie wymarzył![]()
Fryzura bardzo mi sie podoba. Skrocilam w tyle, z przodu dluzsza grzywka opadajaca na twarz..
Ale dzwonilam po moje wyniki do labolatorium, morfologia ok, zoltaczki nie mam ale za to mocz fatalny - liczne bakterie i bialko :-( zalamka normalnie.. co teraz? Miala ktoras z Was tak?
Jestem zameldowana w Rossmann i właśnie wczoraj dostałam kolejną gazetkę i kilka kuponów m.in. na tańszą paczkę pieluch Newborn i krem do pupy.Ja juz dzis po wizycie usg nie mialam badanka w porzadku, schudlam 0,5 kg. KTG tez super.
Dla mam w Niemczech w Rossmannie jest taka akcja dla przyszlych mam , mozna sie zameldowac i dostanie sie pakiet powitalny , potem pakiet dla dzidziusia i przez dwa lata probki kosmetykow i jedzonka
4 x do roku czasopismo ( mamy w Polsce musza sprawdzic pewnie tez jest cos takiego)
Podaje adres www.rossmann-babywelt.de a po urodzeniu mozna sie zameldowac tez www.mueller-drogerie.at i ta sama akcja. One sa bezplatne . Ja po urodzeniu synka bylam zameldowana w dm i otrzymalam mnostwo prezentow, sliniaczkow, talerzykow, lyzeczek, sloiczkow z jedzonkiem , tak wiec warto sie tam zaciagnac.:-)
Współczuję Ci...Witam porannie,znikam na pare dni,wczoraj wieczorem na moich rekach zmarl kuzyn.Musze dojsc do siebie,nie martwcie sie o mnie.Zycze wam spokojnego tygodnia i samych dobrych wiesci.