Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdrówka dla taty( musialam zawiezc tate do szpitala bo zle sie poczul i zostawilam go na obserwacji.. i ja tez dzisiaj cos sie nie najlepiej czuje bo raz jak mi sie napial brzuch to poczulam lekki bol jak na okres;/ ehh...leze i sie martwie
![]()
zdrówka dla taty
gizela a Ty przypadkiem nie jestes juz w 32 tzn 31 skończony i 4 dni z 32 tak mi sie wydaje....... ja chyba musze zacząć prac ciuszki bo w sumie jestesmy na podobnym etapie .......
tym bardziej teraz sie spakuję....jutro muszę kupic kapcie....a ciuszki to ja już mam poprane i poprasowane...za tydzien będziemy ubierać łóżeczko....chyba ,ze Michałek sam wcześniej wyjdzie to mąz sam będzie składać i ubierać!
ważne ze skuteczne!gizela, tosia na prawdę współczuję, tej walki z teściami, ja na szczęście mieszkam daleko od teściowej a i tak mnie potrafi wyprowadzić z równowagi i to tak konkretnie, ostatnio raz na tydzień dzwoni bo ona coś mi tam załatwi jak nie łóżeczko turystyczne to wanienke albo coś nie wiem czy ona nie rozumie że niektórych rzeczy nie kupuje się używanych??... A ona w kółko że taniej i taniej wrr. Macie racje to jest nasze 5 minut one juz swoje miały
...
....boli mnie to,bo kolejny raz ktoś nadużył mojego zaufania.....i to do tego ojciec....