Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My o klimatyzatorze gadamy z mężem od kilku dni ale troche mnie ceny stopują ok 500 zł ale w nocy jak sobie gadaliśmy bo oboje nie moglismy spać to chyba pokusimy sie o jakiś dobry wentylator chociażJa należe do grona starszych zon, bo maż jest młodszy ode mnie , ale tylko o rok i dwa m-ce . To nieduzo, a i tak sie wszyscy pytaja ile moj malzonek starszy ode mnie bo tak poważnie wygląda
Ale fantazji mu nie brakuje, dziś wysłałam go po wode niegazowaną do marketu, żeby przywiózł co najmniej 2-3 zgrzewki i wiecie co kupił...KLIMATYZATOR:-)
taki duzy wyglada jak szafka, ale jest bosko i w koncu chłodno w domku. no tak około 22 st. mamy , co przy temp. dzisiejszej jest meeeega luksusem.

Witam niedzielnie i strasznie gorącoU nas już 30 stopni w cieniu :0 !!!
Skazanam na pobyt w domu - żebym jeszcze prawko miała to na plażę bym dzieci wzięła a tak to czekam na małża i dopiero wieczorem będziemy mogli jechać.
Dzis obiadu nie ma u mnie - nie będę się męczyć - później idziemy na pizzę.
Choć przez te upały to i apetyt mi spadł i za bardzo jeść mi sie nie chcę, jem bo muszę.
Co do tej mej grzybicy to jutro ten krem zakupię bo on grosze kosztuje![]()