reklama

Wrzesień 2010...

tak to jest, z dzidzia pewnie wsio w pariaatku ale twoj organizm alarmuje "slow down" mamuska:tak:
kumuluje sile, energie nie tylko na porod, ale na to bys fizycznie i psychicznie miala sile na to co cie czeka:tak:

korzystaj z tego przuywileju i wypoczywaj, spij, lez jak najwiecej;-);-)tego wlasnie potrzebujesz ty i twoje dziecko

ja dzis tez sie wyspalam jak mops po poludniu(niedawno wstalam),L sie urwal z pracy wczesniej i pojechal z niunia do zoo pokarmic osiolki i inne:-)

asia-mojajuz idzie od sierpnia,prwatne ma i psycholog odradzila ten wrzesien,ze moze sie poczuc odrzucona.
bo to jednak duzy stres dla dziecka i dla mamy.
takze od 1 sierpnia bede ja wdrazac.zobaczymy wiec jak to bedzie

mamy wiec dodatkowy stres

Widzicie kobietki a ja mam dylemat czy nie urlopować dziecka z przedszkola od września, boje sie że będzie przynosił do domku różne choróbska z przedszkola:no:i będzie zarażał małą. W zeszłym roku tylko we wrześniu był zdrowy, potem ciągle coś. A dwójka chorych dzieci w domu, wolę nie myśleć:baffled:

Miłego dnia wszystkim, udanych wizyt:-)

reklama
witam!

Całą noc nie przespałam a już myślałam, że mi się coś odmieniło, bo chyba ze 2, czy 3 noce spałam jak zabita. Mój stary chrapał okropnie, więc go co chwilę budziłam i kazałam mu się przekręcać. O 7 postanowiłam wstać i poszłam poleżeć do wanny, odstresować się i przy okazji wydepilować całe ciało, bo w końcu dzisiaj mam wizytę u ginekolog. Znów się trochę stresuję, mam nadzieję, ze zrobi mi USG, bo chciałabym córkę podpatrzeć.

Byłam wczoraj zwiedzać mój szpital, oglądałam sale porodowe, salę cięć cesarskich i wygląda to całkiem przyjemnie, wyobrażałam sobie, że będzie tam o wiele bardziej przerażająco. Rozmawiałam z położnymi - super babeczki i opowiadały o hegarze (podobno większość pacjentek chce, bo jak mówią przez całą ciążę miały zaparcia, przynajmniej poczują ulgę ;-)), nacięciu krocza itd.

Kupiliśmy panele. Oczywiście nie te, które sobie upatrzyliśmy, bo ich zabrakło jak na złość, ale chyba to i dobrze, bo kupiliśmy droższe, ale niewiele za to klasa ścieralności AC4, a nie AC3, a w podobnej cenie.

Życzę udanych wizyt i bezskurczowego, niestresującego dnia!

Witam sie i ja!
Nie mam czasu na BB, czytam was ale odpisywać już nie ma kiedy...mój mąż wyjechał wczoraj do Włoch i jest mi tak dziwnie jakoś bo zawsze razem, a teraz go nie ma....wiem, że to głupie ale uświadamiam sobie, że nie potrafię żyć bez mojego męża:szok:
u mnie znów upały, dzieci chcą nad jezioro a ja wolałabym w domu posiedzieć....
piszecie że plecy bolą ja już jestem umówiona na masaż bo aż skóra mnie szczypie pod łopatka taka jestem tam obolała....
jutro mam wizytę i usg bardzo się cieszę:-D

Pozdrawiam was gorąco!!!!
Beniaminko udanej wizyty i wszystkim innym mającym dzisiaj również!!!!

Witam z rana... za chwilkę będę wcinać śniadanko tylko chciałam troszeczkę ponadrabiać zaległości na bb... przez ostatnie dni nie miałam siły nic pisać bo już szykujemy wyprawkę dla naszego maluszka więc mam na głowie sprzątanie pranie i prasowanie...
trzymam kciuki za Was wszystkie i wszystkim problemom mówię "a sio"
Gizela trzymaj się w dwupaku jak najdłużej chociażby jeszcze te 3 tyg.
Co do numerów tel. to jak któraś chciałaby to mogę podać swój na pw (ja mam tel. w plusie więc do plusa będę mieć najtaniej)

a tak poza tym to miłego dnia wszystkim życzę :-)

justyna ja tez mam w Plusie numer :) podeślę ci na pw :)
Nie wiem co jest ale chyba jak tylko przyszły upały ja znów siły nie mam :/ Dziś co prawda miałam odpoczywać ale gości mam przyjezdnych ok 15 a w domu syf i co? I musze ogarnąć ten chlew czy chcę czy nie ale co chwilka robię sobie przerwe i sie kładę, bo nawet samej mi słabo.

Dziewczyny wizytowe trzymam kciuki :)

Witam kawowo:)
U nas troche w nocy popadalo i na szczescie nie pada ,moze taki bedzie caly dzien !
Dzisaij zakupie kocyk do szpiatla dla dzidzusia i ciaply dla siebie.Powoli tzreba kampletowac wyprawke:))
Milego dnia kobitki i udanych wizyt!!!

Toshi jak Ci nie przejdzie ten bol po poduszkach to popros twojego lekarza rodzinnego o skierowanie na akupunkture. Ja w poprzedniej ciazy mialam i naprawde pomoglo ( kasy chorych refunduja).[/QUOTE]
DZIEKI SARAA ZA TYDZIEN MAM WIZYTE WIEC ZOBACZE CZY PODUCHY POMOGA A JAK NIE TO CHETNIE BYM SKORZYSTAŁA Z AKUPUNKTURY JAK JEST POKRYWANA PRZEZ KASY BO JUZ NA PRAWDE LEDWO CHODZE:no:
OK MYKAM BO MUSZE ZROBIC MALE ZAKUPY PA MAMUSIE

dzien dobry:)

u mnie ostatni samotny dzien, bo od jutra Kochanie ma urlop , co bardzo mnie cieszy:)moje Malenstw robi mi masaz zoladka od srodka i chyba mu sie bardzo podoba:)mi nie za bardzo...no i wlasnie pzryszedl skurcz...chyba jest cos w tym, co pisala Beniaminka, ze jak szkraby za bardzo wariuja, to macica sie buntuje:)no i puscil:)a niech sobie lobuzuje dalej:)dobrze, ze jeszcze nie jadlam sniadania...:)

Gaju - pewnie, ze to niemilo jak ktos roznosi nasze wiadomosci, ale masz Kochanych rodzicow i ich pomoc na pewno sie przydaje, choc rozumiem, ze nie chcialas ich martwic...a tymczasem lez i wcinaj te owocki:)no i oby wyniki byly dobre...trzymam kciuki:)

Beniaminka, Dagna - udanych wizyt i samych pomyslnych wiesci...

i oczywiscie powodzenia na wizytach wszystkim innym Mamciom, ktore sie jeszcze nie ujawnily:)oraz milego dnia:)

Hej dziewczyny!!

U nas znowu upaly i gorąc i duchota. Ehh aż się nie chce nic. Z samego rana byłam na zakupach po świeże warzywka i owoce. Teraz juz nic mi się nie chce a trzeba.

Gaju nie dziwi mnie to że się zdenerwowałaś na kuzynkę, ale myślę że powiedziała rodzicom dlatego że martwiła się faktem że nie odbierasz telefonu. Wyszło dla ciebie nie fajnie ale uważam że to z dobrego serca było a nie na złość. A rodzice też się przejeli bo którzy by się nie przejeli?? Trzymaj sie ciepło i też wierzę że będziesz miała lepsze wyniki.

Udanych wizyt dziewczyny!!!

reklama
cześć kochane :-) widzę, ze dziś dzień wizytowy, więc udanych, uśmiechniętych informacji Wam życzę!!!
i znowu te upały.. ja nie wyrabiam.. mam straszne bóle głowy do tego.. nie pamiętam nocy przespanej... zgaga mnie męczy, dusze się i ogólnie nie jest kolorowo...
dziś poczytałam sobie na temat znieczulenia u mnie w szpitalu... i mnie qrwica wzięła.. oczywiście nic nie ma a w razie W podają dolargan...no jak o tym poczytałam to aż mnie ciarki przeszły... świetnie męcz się a jakby co to Ci damy ogłupiacz co szkodzi Dzidzi i będzie boleć, ale Ty będziesz naćpana.. ja się wypisuję...
http://forum.rodziceonline.pl/index.php?topic=3814.0

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry