Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

witam dziewczynki
ja dzisiaj pol nocy nie przesspalam bo brzuch mi sie stawial i skurcze jakies sie pojawily.... martwie sie ale juz w piatek wizyta zobaczymy co ginka powie boziu oby nie do szpitala![]()
karolinko trzymam kciuki żeby to nie było to - a bolesne te skurcze????
Dziewczyny jednak szwagierka powiedziała mej teściowej - odzewu oczywiście nic, nawet nie zadzwoniła, czyli mąz mądrze mówi twierdząc że oni świnie są. Ach szkoda nerwów sobie psuc takimi ludźmi.
Dziewczyny jednak szwagierka powiedziała mej teściowej - odzewu oczywiście nic, nawet nie zadzwoniła, czyli mąz mądrze mówi twierdząc że oni świnie są. Ach szkoda nerwów sobie psuc takimi ludźmi.

i przyznam szczerze, że mi się to w mojej mózgownicy nie mieści jak można się nieinteresować wnukami!!!!
witam dziewczynki
ja dzisiaj pol nocy nie przesspalam bo brzuch mi sie stawial i skurcze jakies sie pojawily.... martwie sie ale juz w piatek wizyta zobaczymy co ginka powie boziu oby nie do szpitala![]()
nie spalam so 4, skurcze i taki nacisk na szyjke czy krocze,ze myslalam,ze zaraz wody mi pojda

ale u ciebie 2tygi juz mozesz zaczac sie rozpakowywac, bo z blizniakami to roznie bywa

karolinko trzymam kciuki żeby to nie było to - a bolesne te skurcze????
wspolczuje sytuacji