Olgadom
Fanka BB :)
Witajcie.
Ja zdycham w tym upale, nogi spuchnięte, Jasiek stał się strasznie niedobry, wcale się nie słucha, wszystkich bije, skacze po łóżkach, wchodzi na stół, a jak go wypuszczę na dwór to ciągle mi ucieka i biega z górki lub wchodzi na wysokie schody. W nocy budzi się 5 razy....Normalnie padam na ryj, że tak się brzydko wyrażę... Dlatego wybaczcie, że mało się udzielam, ale czytam Was jak tylko mam chwilę.
Mamy starszych dzieciaków, dajcie jakieś rady co zrobić żeby dziecko przestało bić !!! Już nie mam do niego siły, Nigdy nie był bity i nie wiem skąd mu się to bierze, niedługo to będziemy z mężem w pancerzach chodzić..
Ja zdycham w tym upale, nogi spuchnięte, Jasiek stał się strasznie niedobry, wcale się nie słucha, wszystkich bije, skacze po łóżkach, wchodzi na stół, a jak go wypuszczę na dwór to ciągle mi ucieka i biega z górki lub wchodzi na wysokie schody. W nocy budzi się 5 razy....Normalnie padam na ryj, że tak się brzydko wyrażę... Dlatego wybaczcie, że mało się udzielam, ale czytam Was jak tylko mam chwilę.
Mamy starszych dzieciaków, dajcie jakieś rady co zrobić żeby dziecko przestało bić !!! Już nie mam do niego siły, Nigdy nie był bity i nie wiem skąd mu się to bierze, niedługo to będziemy z mężem w pancerzach chodzić..
dobre ;-D wiecie, ale to mi dało do myślenia... czy to możliwe, że ja dziewczyn w ciąży nie widziałam, nie pamiętam czy mi się zdarzało przepuszczać.. :-( bo jak się teraz zastanowię to nie przypominam sobie kobiet w ciąży przy kasie... kurde może to tak jest, że jak się nie jest w ciąży to się niektórych nie zauważa? bo pamiętam, ze kogoś starszego, albo kogoś kto miał mało w koszyku puszczałam a ciążówek nie kojarzę... ale jak już urodze to się będę rozglądać.. słowo!!!! :-)
dzisiaj to, aż mi się przykro zrobiło bo byłam z koleżanką i jej córą na kawce a Blanka niewyżyta uciekała non stop z ogródka na ulicę a ja jak gruba świnia turlałam się za nią i nie mogłam nadążyć i takie babeczki ze stolika obok wstawały i z przeraźliwymi okrzykami ja łapały a na mnie się gapiły jakbym jakąś wyrodną matką była co nie potrafi dziecka wychować!!!!!!:-( Blanka też teraz ma okres na pokazywanie złości , nie tyle bije, ile gryzie jak się wkurzy
mała w brzuchu też skacze jak szalona więc się nie szykuje nawet jedna!
gryzla,drapala

wczesniej czy pozniej to nastapi u kazdego (prawie) dziecka.