Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wystraszyłam sie troche, zaraz wzięlam nospe i sie położylam, po godzinie mi na szczescie przeszło, ale obiecałam sobie więcej odpoczynku. Bo troche za wczesnie jeszcze na Jaśka. Wczoraj zaskoczyła mnie też babka w tramawaju, bo ustąpiła mi miejsca i jestem jej za to niezmiernie wdzięczna
bo nie wystałabym tych 12 przystanków w tym skwarze i tłoku
ale w sklepach to potrafią się tylko gapić jakby kobieta w ciaży była jakimś wybrykiem natury, ale nie przepuszczą przy kasie
tak jak któraś z Was napisała, po ciąży będe większą uwagę zwracała na kobiety w ciąży, może zmieni to podejście innych ludzi.Onionek - u mnie to samo z oknami. Wczoraj mówiłam mojemu staremu przed snem, że jak skończymy remont, to ja piorę i prasuję firanki, a on myje okna i wiesza firanki - zaakceptował to skinieniem głowy. Jak mu o tym przypomnę, to pewnie będzie ściemniał, że już spał ;-)
Ja właśnie wyciągam wszystkie rzeczy z "meblościanki" która stoi w naszym pokoju, bo jutro przychodzi facet ją zdemontować, a być może w przyszłym tygodniu (mam taką nadzieję) zamontuje nam wreszcie tą zabudowę pokoju. Robię sobie co chwilkę przerwy, bo nie dość, że te rzeczy są ciężkie, to jeszcze gorąco jak cholera.

Witam upalnie. Kolejna porcja ciuszków schnie.
Wczoraj strsznie bolała mnie szyjka. Nie mogłam się dowlec do łazienkiKurcze zaczynam się bać coraz bardziej..a M wraca za tydzień........
Macie pozdrowienia od Dorotki znad morza:-):-):-):-):-):-)

wiec nawet nie chce myslec ile jest w słoncu

jak bede moze wieczorkiem na spacerku nad morzem to oczywiscie wirtualnie Was zabiore;-)
:-)
Co za palant... ale ja dotychczas też nie spotkałam się z ani jednym życzliwym gestem kogokolwiek tutaj. Wręcz przeciwnie. Do autobusu to się pchają i mają w nosie, że ja też bym chciała wejść. W sklepach to samo. Jadą wózkami na slepo a ja już nieraz musiałam uciekać z brzuchem żeby mi nie wjechali.Tosia ja mialam zdarzenie w kolejceobladowana zakupami przy kasie moze 5-6 osob i facet przede mna taki tekst , ja to bym pania przepuscil ,ale i tak mala kolejka wiec sie nie oplaca ....... myslalam ze go w jogurcie utopie
![]()

Wczoraj miałam wizytę - schudłam 1,5 kg nie wiem jak bo nawet zauwazyłam, że ostatnio wciągam co tylko mi pod rękę podejdzie.
Wszystko inne ok. Pobrali mi ostatni az krew na HB i żelazo, w moczu nic.
KTG nie wykazało żadnych skurczy - trochę mnie to dziwi bo czytam, że prawie każdej z Was twardnieje brzuch
Wczoraj wreszcie kupiłam maść Bepanthen bo idę patrzę a tu w jednej aptece akurat w promocji 25% taniej. No i w Rossmanie płytę fajną kupiłam z "naturalnymi dźwiekami z podkładem muzycznym". Jak ją nam wczoraj puściłam to mało na podłodze w dziecinnym pokoju nie zasnęliśmy :-D[/QUOTE]
Widze , ze ostatnio tak samo nam sie porobilo tez schudlam 1 kg, na KTG nie wykryto skurczy, tez wczoraj kupilam masc Bepanthen w promocji i na dodatek tez mam te plyte z Rosmanna ( nie wiem czy masz na mysli te uspakajaca muzyke dla baby- tylko , ze ja ja dostalam za darmo z Rosmanna w pakiecie powitalnym, po zameldowaniu sie jako przyszla mama.)