Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki za informacje , mimo iz to moja 2 ciaza to zupełnie zielona jestem w tych sprawach...
przez pogode to pewnie nie bo u mnie fajnie chłodno jest.. i dzis tez sie nie przemęczałam wiec nie mam pojecia czemu mnie boli... najbardziej jak stoje...
ja wczoraj narzekałam że mąż obieca zakupy, a go ciągle nie ma. No i wrócił o 16, małego zostawiliśmy z mamą i pojechaliśmy na zakupy. Ostatni raz się upierałam na wspólne zakupy. Wszystko pakował do koszyka. Uparł się na pościel pierwszą z brzegu, mi się nie podobała, ale powiedział, że on też chciałby coś wybrać dla dzidzi, no i ustapiłam. Pościel za 300 zł, a n=strasznie mi się nie podoba. Pozatym wybrał wszystko z najdroższych firm bo stwierdził że dziadostwa nie będzie kupował... No i zakupy wyprawkowe trwały 30 minut. Mało tego po powrocie do domu złożył łóżeczko i rozłożył materac pościel i wyrzucił opakowania, no to będzie się pięknie kurzyć jezcze przez 2 miesiące.piszecie jak wasi mężowi sa zaangazowani w zakupy a u mnie totalna kicha.... w wyobrze wózka bardzo sie udzielał ale ciuszki, proszki, kosmetyki to wogóle go nie interesują :/ owszem pojedzie ze mna do sklepu ale całkowity brak jego inicjatywy....
Asiek, jak pisza dziewczyny, leżenie, magnez i nospa.Forte nie zaszkodzi, w koncu robisz to jednorazowo, na stale branie nikt nie namawia od tego jest wlasny lekarz. I jesli nie przejdzie wtedy dopiero mozna myslec o pojsciu na konsultacje do lekarza, lub na dyzur polozniczy.Dziewczynki od jakieś pół godziny boli mnie brzuch- tak jak na miesiączkę- bez skurczy tylko taki mętny ból, czy ja moge wziąść na to nospe i jak tak to ile 1-2 ??? i nospe zwykła czy forte??