reklama

Wrzesień 2010...

Asiek - ja bym wzięła na początek 1 forte i położyłabym się. Lekarka mi mówiła, że jeśli ból przechodzi po odpoczynku, nie nasila się, czy przechodzi po nospie, to nie ma się czego bać. A przeforsowałaś się dzisiaj? Może to przez tę cholerną pogodę!

reklama
dzieki za informacje , mimo iz to moja 2 ciaza to zupełnie zielona jestem w tych sprawach...
przez pogode to pewnie nie bo u mnie fajnie chłodno jest.. i dzis tez sie nie przemęczałam wiec nie mam pojecia czemu mnie boli... najbardziej jak stoje...

dzieki za informacje , mimo iz to moja 2 ciaza to zupełnie zielona jestem w tych sprawach...
przez pogode to pewnie nie bo u mnie fajnie chłodno jest.. i dzis tez sie nie przemęczałam wiec nie mam pojecia czemu mnie boli... najbardziej jak stoje...

ja też bym na początek się położyła i odpoczeła a jak nie pomoże to 1 no-spa forte... może to tylko przepowiadające??

Gizela trzymam kciukasy za Ciebie i Michała żeby wszystko zakończyło się happy endem

Witam brzuchatki,
moi goście juz pojechali to ja korzystam i staram się polegiwać bo przez ostatnie 2 dni mi to nie wyszło :/
Za Gizelke trzymam kciuki a najbardziej za jej synka oby wytrwał jeszcze w brzuszku.

Co do zakupów to też ja sama chodze i kupuję, mój T. to nawet jeszcze do imienia się nie zdecydował a tym razem on miał wybrać - ech - twierdzi że to dla niego za trudne ;)

Witajcie.
U mnie w cieniu 33 stopnie. A ja płonę..............

Gizelko trzymam kciuki. Biedna, aż strach pomysleć co musisz teraz przeżywać. Ściskam mocno

piszecie jak wasi mężowi sa zaangazowani w zakupy a u mnie totalna kicha.... w wyobrze wózka bardzo sie udzielał ale ciuszki, proszki, kosmetyki to wogóle go nie interesują :/ owszem pojedzie ze mna do sklepu ale całkowity brak jego inicjatywy....
ja wczoraj narzekałam że mąż obieca zakupy, a go ciągle nie ma. No i wrócił o 16, małego zostawiliśmy z mamą i pojechaliśmy na zakupy. Ostatni raz się upierałam na wspólne zakupy. Wszystko pakował do koszyka. Uparł się na pościel pierwszą z brzegu, mi się nie podobała, ale powiedział, że on też chciałby coś wybrać dla dzidzi, no i ustapiłam. Pościel za 300 zł, a n=strasznie mi się nie podoba. Pozatym wybrał wszystko z najdroższych firm bo stwierdził że dziadostwa nie będzie kupował... No i zakupy wyprawkowe trwały 30 minut. Mało tego po powrocie do domu złożył łóżeczko i rozłożył materac pościel i wyrzucił opakowania, no to będzie się pięknie kurzyć jezcze przez 2 miesiące.
Do tej pory jestem na niego wściekła i odebrał mi radość z przygotowań.

Dzis całą noc nie spałam, bo gorąco i Jasiek buudził się co godzinę, więc jadk już udało mi się zmrużyć oko, to zaraz musiałam do niego wstawać.

Zaraz jedziemy do chrześnicy męża na 3 urodziny.

Monia, udanej imprezki dla męża

Dziewczynki od jakieś pół godziny boli mnie brzuch- tak jak na miesiączkę- bez skurczy tylko taki mętny ból, czy ja moge wziąść na to nospe i jak tak to ile 1-2 ??? i nospe zwykła czy forte??
Asiek, jak pisza dziewczyny, leżenie, magnez i nospa.Forte nie zaszkodzi, w koncu robisz to jednorazowo, na stale branie nikt nie namawia od tego jest wlasny lekarz. I jesli nie przejdzie wtedy dopiero mozna myslec o pojsciu na konsultacje do lekarza, lub na dyzur polozniczy.
I spokojnie Asiek, my tu czuwamy, bedzie wszysto dobrze :-)

reklama
Asiek - i jak? Lepiej już?

Kurcze teraz to tak już chyba z nami będzie, coraz bardziej będziemy narzekać na bóle, na skurcze... organizm się musi przygotować do porodu.

U nas dalej upał, zaraz się wybieram na zakupy. Dostałam dzisiaj wypłatę i myślałam, że będę miała 300 zł mniej a okazało się, że dostałam ponad 100 zł więcej. To mniej miało być dlatego, że w trakcie L4 nie płaca mi dodatku, a do tej pory miałam wypłacany za przepracowany wcześniejszy kwartał. Nie wiem, czemu dostałam więcej, może była jakaś podwyżka? Hmmm... wątpię, ale bardzo się cieszę, czeka nas jeszcze trochę wydatków remontowych, nie mówiąc już o rzeczach dla małej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry