dagna
Fanka BB :)
Mój B jeszcze śpi, odsypia ciężki tydzień i wczorajsze układanie paneli. Dam mu pospać, chociaż jesteśmy dzisiaj umówieni ze znajomymi, że do nas wpadną, więc wypadałoby pojechać na jakieś większe zakupy, ale jakoś nie mam sumienia go budzić... ;-)
U nas też jest już chłodniej, pada deszcz i jest przyjemnie. Jeśli chodzi o mnie mogłoby tak być przez najbliższe dni, zdecydowanie lepiej się czuję przy takiej pogodzie.
U nas też jest już chłodniej, pada deszcz i jest przyjemnie. Jeśli chodzi o mnie mogłoby tak być przez najbliższe dni, zdecydowanie lepiej się czuję przy takiej pogodzie.
Pośladki są wskazaniem do cc, pewnie zdecydowała się na sn bo to był jej trzeci poród, ale dla mnie mógłby byc piąty i tak wybrałabym cc
lekarka na usg powiedziała mi że przy kolejnej ciąży nie ma zagrożenia dla dziecka i dlatego nie wykonują cc (a tym że kobieta się mmęczy nikt się nie martwi). Ale z tego co słyszę i czytam to zagrożenie dla dziecka jest i to duże. Tak więc ja muszę w razie czego szukać lekarza który da mi wskazanie do cc. Myślę, że spróbuję u okulisty. Ale mam nadzieję, że dzidzia oszczędzi mi stresów i się obróci jak należy.