reklama

Wrzesień 2010...

reklama
niezle Lila:-D

planujesz szybciutki porod i myk na weselicho:rofl2:
fajne nastawienie i pewnie tak sie stanie i jeszcze bedziesz wygladac jak gwiazda z plaskim brzuszkiem i fajnym biustem:tak::tak::tak:

Witam.
Niemozliwe, Ja dzis pierwsza?
Spać nie moge i szlag mnie trafia bo czuje sie niewyspana, ale obudziłam sie o 5.00 jak mój sie szykował do pracy i dupa, juz zasnac nie moge...grrrrr

Witam porannie
ja tez spac nie mogę, mój S. mnie niechcący obudził, zrobił mi herbatkę i przyniósł drożdżóweczki ze sklepu więc zjadłam, a teraz czuje ze niepotrzebnie bo już nie zasne napewno, u nas dziś słoneczko, ale gorąco nie jest- mam nadzieję :)

Wszystkim brzuchatkom życzę udanych dzisiejszych wizyt i miłego dnia

Witam! Dawno mnie tu nie było, ale to przez pobyt teściowej u nas. Cały tydzień, a dzisiaj wyjechała i wróci dopiero za tydzień, więc trochę życia codziennego i normalnych obiadów, bo niestety obiady teściowej średnio mi pasują ;/ Teraz muszę posprzątać, bo w domu przez tą wizytę sajgon... Mimo, że kobieta u siebie jest pedantką to u nas nie bardzo. Ciuchy porozrzucane, ja zdążę poodkurzać ona w butach do pokoju... Ehhh...
Później postaram się nadrobić chociaż część zaległości co u was słychać.

Udanych wizyt i miłego dnia!!

witam poranne ciężarówki :-)
Mnie mój B też obudził swoją krzątaniną i nie mogłam zasnąć. Poszłam sobie po świeże bułeczki wszamałam je i teraz kawka a potem rozpiska co ja dziś mam do zrobienia. Planuję wreszcie wziąć się za pranie ubranek , pierw muszę je tylko ( albo aż ) posegregować.

Do miłego

Witam poniedziałkowo.

Kawka zaparzona, słoneczko za oknem, można pięknie rozpocząć dzień. Zaraz poczytam co u was od wczoraj się wydarzyło:-) Pięknego dzionka kochane:-)

Agim, ona rodziła w tym szpitalu co ja i tutaj jesli nie jest to pierwsza ciąża, to nie robią cc :szok: lekarka na usg powiedziała mi że przy kolejnej ciąży nie ma zagrożenia dla dziecka i dlatego nie wykonują cc (a tym że kobieta się mmęczy nikt się nie martwi). Ale z tego co słyszę i czytam to zagrożenie dla dziecka jest i to duże. Tak więc ja muszę w razie czego szukać lekarza który da mi wskazanie do cc. Myślę, że spróbuję u okulisty. Ale mam nadzieję, że dzidzia oszczędzi mi stresów i się obróci jak należy.

Życzę ci kochana z całej siły aby maleństwo się obróciło:tak::tak::tak:A lekarze w twoim szpitalu są chyba niepoważni:angry:

witam z rana!!!!!
Ja znów mam jakiegoś powera i spać nie mogę, muszę jakieś pranie zrobić czy coś bo mnie nosi:-D a to moze dlatego, że od rana zjadłam kilka słodkości:zawstydzona/y:;-) ale jak tak lubię!!!!!!! dzieciaki śpią więc spadam porobić i po bułeczki na śniadanie,ale potem do was zajrzę...aha jak synek wstanie to mi fotkę w sukience weselnej zrobi to wrzucę na odpowiedni wątek fotek, bo wczoraj już nie miał kto pstryknąć, mój padł:-D
Miłego dnia kochane, bezstresowego!!!!!

czesc dziewczynki

ja dzis na 8.30 mialam szkole rodzenia, spotkanie na ktore czekam chyba od miesiaca maja mowic o walizce do szpitala, ale jak sie obudzialam to tak mnie plecy bolaly, bola jeszcze zreszta, kolana i brzuch ze sobie odpuscilam, dzis o 12 mam usg to sie wyzale lekarzowi zobaczymy co powie...

milego dnia dziewczynki bez boli i skurczy i takich tam :)

reklama
Witam dziewczy!!

Ile ja mam do nadrobienia na bb, a nie było mnie tylko od piątku. Mam nadzieję że wszystko u was ok!! Ja w sobotę miałam potężną impreze w domu 85 urodziny babci ponad 25 osob w domu po prosyu szał ale było wspaniale babcia zachwycona aż poplakała się ze szczęścia bo nawet prawnuczek przyjechała dla niej z rodzicami ponad 300 km ,a ona nie miała pojęcia o przyjęciu. Ponadto była też kuzynka z córeczką która ma troszkę ponad rok i okazuje się że ma dla mnie pełno rzeczy więc chwilowo się wstrzymuję z zakupami :) Niektóre ciuszki będą pewnie za małe bo ona miala wcześniaczkę i zaczynała od rozmiaru 52 :szok:.
Ja w piątek zaliczyłam jeszcze wizyte u diabetologa i podniosła mi pani troszkę insulinę. Poza tym wszystko ok. Pogoda też jak dla mnie sprzyjająca chłodno wręcz zimno bo 15 stopni najważniejsze że nie pada i upałów nie ma przynajmniej chwila wytchnienia.

Pozdrawiam wszystkie jak czas mi pozwoli to nadrobie wasze posty!!!
Miłego dnia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry