Dzień dobry :-) Najpierw poczytałam, od wczoraj było już co czytać, oj piszemy sporo, ale to fajnie :-)
U mnie także chmurki i kropi przelotnie, także mnie to cieszy , bo i nie męczy fizycznie ten upał i nie działa dołująco,że nie ma mnie na plaży np

Dzisiaj także zrobię segregację ciuszków według rozmiarów, mam sporo uzywanych, trochę nowych. Wszystkie trzeba poprac, ale najpierw te malutkie na start. Dzisiaj czekam na przesyłkę kosmetyków z Hipp i Bupchen, oraz na pościel i rożek. Mój P. tylko wzdycha gdy widzi kolejną przesyłke w kolorze pink

tak sie jakos składa, że większość w tym kolorze, ale są i biele, zielenie i niebieski. Ja tam nie narzekam ;-)
Poszoruje dzisiaj chodzik, i gondolkę z wózka, chociaż nie jest wcale zabrudzona, ale odświeżę chociaż.
No i jakis obiad, bleee wcale nie mam pomysłu.
WstretnaMalpko- najprawdopodobniej to nieszczęsne hemoroidy , które w ciązy nie są rzadkością. U mnie pojawiły się na krótko tuz po porodzie , po I ciąży. I oby znowu nie, bo nie było to miłe. Współczuję Małpko, pewnie lekarz przepisze Ci jakies czopki, ale najważniejsze to nie dopuszczać do zaparć teraz.
Fajnego dnia Dziewczyny i udanych wizyt , zakupów i wicia gniazdka :-)
Skrzacie, Gizelko czekamy na wieści od Was.
Haszi,
Betti...i inne forumowiczki, dajcie znaki zycia, co u Was ?