Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam mamusie.
Poranek sobotni piękny, słoneczko za oknem, dziś segregacja ciuszków po synku i pranie.
Zakupiłam wczoraj w Pepco dwa bodziaki z długim rękawem oraz dwie koszulki i wyszło mnie to 24zł:-)Dziś wypiore i zobaczymy czy dobrej jakości bawełna.
Asiek1000 - może masz racje, wkurzył mnie kapke mój gin bo płacę mu za wizyte i mógłby poświęcić troche więcej czasu na oględziny, zwłaszcza że chodzę co 4 tygodnie.
Wszystkim życzę spokojnej sobótki, pewnie będę zaglądać co jakiś czas:-)
No właśnie, mnie moja też wkurza, też chodzę prywatnie i zawsze po wizycie czuję "niedosyt" mam wrażenie,że zawsze się spieszy, na ostatniej wizycie to wogóle sama siebie przeszła,pomachała mi po tym brzuchu minutę"wszystko ok" i tyle...ani poziomu wód nie sprawdza, ani ile mały mierzy/waży,tylko serduszko bije to ok....ale co zrobić jak u nas tylko 1 gin w mieścieWitam mamusie.
Asiek1000 - może masz racje, wkurzył mnie kapke mój gin bo płacę mu za wizyte i mógłby poświęcić troche więcej czasu na oględziny, zwłaszcza że chodzę co 4 tygodnie.
Wszystkim życzę spokojnej sobótki, pewnie będę zaglądać co jakiś czas:-)

potwierdzam-ja również z pomorza:-) Aga skąd jesteś?Dzieńdoberek w tą piękną ,słoneczną(przynajmniej na pomorzu:-))sobotę![]()

zaczynam się bać!!Tym bardziej ,że przyszykowana nie jestem...torbe mi gdzieś wcięło po przeprowadzce..pokoik nie wyszykowany..bałagan po sufit..ciuszki nie skompletowane do końca...trzeba się wziąść do roboty!!

i teraz wyruszam na zakupki jakieś ale najpierw do bankomatu