Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ostatni raz tak drzemałam w pierwszym trymestrze. Bodzinka mnie dziś coś strasznie ciśnie na pęcherz, normalnie z wiadrem powinnam chodzić bo za którymś razem nie dobiegnę do łazienki. wstrętnamalpa ja z 3 miasta jestem:-)
właśnie skończyłam nie lada wyczyn a mianowicie pomalowałam sobie paznokcie u stópi teraz wyruszam na zakupki jakieś ale najpierw do bankomatu
![]()

Bardzo dobry plan!I zaraz pogonię B. do prasowaniaa sama oddam się lekturze na kanapie .

PotwierdzamI kobitki pomimo, ze jestem po slubie, to uwazam, ze ten papierek niczego nie zmienił. Jedyne co to ze musiałam dokumenty wymienic![]()

i jak mnie poród najdzie to tylko złapie torbę i sru na porodówkę.

) i pojechał sobie do znajomych co by mi potem piwskiem pośmierdzieć.. :-( no ale cóż, to Jego ostatnie podrygi, bo niedługo siedzieć w domu i pilnować Żonki jakby się Małej chciało już wychodzić do ramionek Mamusi :-) sama chętnie bym z Nim pojechała, ale sobie myślę, zę jak się źle poczuję to nie będę nikomu skracać wieczorku :-) więc odpuściłam zwłaszcza, ze dziś jeszcze nie siedziałam, więc padnięta oj jestem... a piwko sobie kiedyś odbiję... bo nadrobić to nie dam rady ;-) tak od dwóch dni za mną browar chodzi, ze szok.. cieplej sie zrobiło... ;-) ale nawet łyka nie chcę, bo smaków jeszcze przez pare miesięcy nie mam zamiaru sobie narobić :-)
Właśnie troszeczkę odespałam nockę i o wiele lepiej się czuję i nawet słoneczko gdzieś próbuje się przebić więc humor lepszy. Wiem że to głupio i samolubnie będzie brzmiało ale cieszę się że nie tylko u mnie dzisiaj pogody nie było - Beniaminka pozdrawiam również ze śląskaTak przy okazji popraw mnie jeśli się mylę ale zauważyłam na suwaczku że masz już jedno duuuuże dziecko. Jak to jest przy takiej dużej różnicy wieku między dzieciaczkami jak "starsze" zareagowało?