Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
..ale zdalam sobie sprawe ze nie znamy dnia ani godziny kiedy nas chwyci!wiec badzmy gotowe!!Ale jestem przeszczesliwa ze to juz sierpien i ze juz nam tak malo zostalo,bo brzuch ciezki i juz nawet nim sie uloze do spania to tragedia pol nocy mija,w kazdej pozycji mi zle!!

[
Dorotka - podziwiam! Ja się postarzałam fizycznie przez tą ciążę o kilkadziesiąt lat - jakoś tak energii mi brak. A przy pierwszej ciąży miałaś tak samo? Może Ty jesteś stworzona do rodzenia dzieci ;-)
Dorotka fajnie zrobiłaś ten watek mam rozpakowanych- mam tylko jedna sugestie może oprócz wagi i daty bedzie wpisywany tydzien ciąży????
...
oj kochana będziesz miała troche z tym roboty jak zaczniemy hurtem się rozpakowywaćjuz dopisuje tylko musze znalezc w ktorym tyg byla Kasiona