Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za opis czkawki:-) To moje dziecię chyba nie ma
A ile czasu to trwa?
Czasem dla mnie jest to już nieprzyjemne po prostu. Zwykle jest to tylko takie stukanie w brzuchu ale czasem też można wyczuć ręką. Podobno maluszkom czkawka w ogóle nie przeszkadza tak jak nam..dużym;-)
naprawdę przed ciążą byłam mięsożercą ale teraz miesowstręt mam . Dziś mi pan dr wymaz z robił i brrr wyjątkowo jakoś to mało przyjemne było , no ale jak mus to mus.
może mi tę diabelną łazienkę skończy wreszcie.ja też nie mam opcji co tu robić..nic mi sięnie chce..spacer odpada, bo sie wytopię,a w domu też sięsiedzieć nie chce..może pranie zrobie![]()

Ja po wizycie, usg dziś nie bylo ,tylko słuchanie serducha - wszystko ok. W czwartek mamy umówione usg 4d . Dostałam furangin bo mam bakteryje jakieś w siuskiach no i mam jeść więcej mięsa,bleeeeenaprawdę przed ciążą byłam mięsożercą ale teraz miesowstręt mam . Dziś mi pan dr wymaz z robił i brrr wyjątkowo jakoś to mało przyjemne było , no ale jak mus to mus.
Jak dziś powiedzialam mojemu B.że już jedna wrześniówka się rozpakowała a miała termin później niż my to mu mina zrzedła - a dobrze mu takmoże mi tę diabelną łazienkę skończy wreszcie.