Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na bank mam już jedno żebro pęknięte![]()

juz dziewczyny wsio napisały...oj coś mi sięwierzyc nie chce...po co tak straszyć od razuByłam dzi ś na usg i jestem załamana:-( Lekarz pomierzył małego i stwierdził, że według wymiarów ciąża jest na 31 tydzień a termin porodu na 4.10. :-(
Powiedział, że podejrzewa hipotrofię płodu:-( Chce mi się wyć:-(
Jutro muszę skontaktować się z moim lekarzem prowadzącym by uzyskac skierowanie do szpitala, gdzie mogą to zdiagnozować.
Boże mam nadzieję, że to tylko błąd pomiarów i że jednak jest wszystko ok.
Miałąm nie czytać w internecie ale nie mogłam się opanować i teraz nic tylko siedzę i myślę..........

nie pomyslal, bo niestety 2 kulki miedzy nogami blokuja szare komorki;-)jeszcze kretyn elektryk mu pomagal w tej wielkopomnej decyzji
pieknie lekendy sie zapowiadaja, pralka bedzie zapier... 24/24
potrzebuje melissy![]()

siedze i wyje

ależ Ty masz teksty babo

Witam!
Wlasnie jestem po prysznicu i wcisnelam dwa paczki!!o matko czy ja musze miec takiiiii apetyt!!!A teraz jem jogurt i mam nadzieje ze to moj dzisaj ostatni posilek bo waga ciagle raznie
Zycze spokojnej i dobrej nocki do jutra!!
a od miesiąca mam apetyt ogromny i za przeproszenie wpier..lam na całego i nie umiem się powstrzymać. A mój B. teraz siedzi obok mnie i smakuje wafelki i mi tu pachnie nimi
a ja zawzięłam się i nektarynkę na pocieszenie zjadłam, bo ustaliłam że po 20-tej tylko owoce jem w umiarkowanej ilości.

Agusska, co za durny lekarz, zeby nie mając pewności gadać takie bzdury...ja ja już kiedys pisałam że wg. usg mój Jaś w 34 tc miał główkę na 41 tc i też się martwiłam jak cholera, a jak sie okazało był zupełnie przeciętny bo miał po porodzie obwód 34 cm. Tak więc nie martw sie póki nic nie wiesz na pewno. Będzie dobrzeByłam dzi ś na usg i jestem załamana:-( Lekarz pomierzył małego i stwierdził, że według wymiarów ciąża jest na 31 tydzień a termin porodu na 4.10. :-(
Powiedział, że podejrzewa hipotrofię płodu:-( Chce mi się wyć:-(
Jutro muszę skontaktować się z moim lekarzem prowadzącym by uzyskac skierowanie do szpitala, gdzie mogą to zdiagnozować.
Boże mam nadzieję, że to tylko błąd pomiarów i że jednak jest wszystko ok.
Miałąm nie czytać w internecie ale nie mogłam się opanować i teraz nic tylko siedzę i myślę..........
;-) Mały żarcik przepraszam
. 

Nosz tak sięwściekłam, że zjebke miał przez kilka dni...no podpasek se nie kupie do szpitala no....teraz biedny żeby się odkupić to sam namawia mnei kilka razy dziennie, żeby sobie poszłai jakąś fajną piżamkę do szpitala kupiła