Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak się przejmowałas dzisiaj tym kapuśniakiem, wspominalas ze prawie Ci pomidorówka wyszła, i to chyba był debiut kapusniakowy ? Z kiszonej robiłaś ? Moze to tak go przegoniło, ale po kiszonej to zdrowe czyszczenie jelit.Dobrze, ze Ciebie nie dorwało.
(...)
Mój P, zapomniałam Wam napisać - oprócz Kochaniem mówi czasem do mnie jak spojrzy na brzuszek, Mój humbaczek. Hmmm, obejrzałam to stworzenie w necie, no..taki dorodny wielorybek![]()
Próbuję mu wmówić, że pije zimne napoje z lodówki i pewnie przeziębił żołądek, ale patrzy na mnie takimi oczami... eh - pierniczę, już nic nie gotuję
"Humbaczek" - słodko :-)Meldunek po wizycie:-):-):-)
Wiecie co....mocz mi wyszedł w normie i leukocytów 10Babka jak zobaczyła tamten wynik to oczy w ściane
Ale uffff dzieki Wam powtórzyłam wynik..super że jednak nie jest ze mnatak źle. Krew określiła jako..."może być" nie jest źle:-)
Mała waży 2500g, sprawdziła jej układ nerwowy i jest wsio ok, serduszko stuka ładnie, a płucka mają cyt"śliczne" odruchy:-):-):-) Po sprawdzeniu płci powiedziała 100% dziewczęNa 30 sierpnia na ściagnięcie szwu i od wtedy to niewiadomo
Pobrałą też posiew na paciorka. Co jeszcze...w sumie chyba tyle. Babka w szoku była i pogratulowała mi że dotrwałąm w dwupaku do takiego terminu
![]()
Witajcie dziewczynki!!!
Dziekuje wszytktim za gratulacje!chlopcy maja sie dobrzejak tylko wyjde ze szpitala odezwe sie
pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow!!!!!!!!!!!!!