Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
monia jak znajdziesz chwilke to prosze wrzuc przepis na te ogorki w zalewie ketchupoweja mialam ten sam bol co opisujecie..taki rwaco piekacy ale od kiedy brzusio sie obnizyl jak reka odjal.
Robie podobnie. Ostatnio znalazlam nowe kolysanki i ciagle mi chodza po glowie ;-)Ja Lence puszczam na you tube jakieś piosenki dla dzieci, najczęściej fasolki...kładę słuchawki na brzuchu i balujemy, a mój P w czoło się puka, puszczam też VIVALDIEGI I Chopina ale to tylko w weekendy- nazywam to weekendowe poranki z muzyką a kołysankę znam jedną i śpiewam podczas kąpania"Był sobie król, był sobie paź itd>"
Juz sama nie wiem, czy to autosugestia, czy moje dziecko jest juz w zmowie z tatusiem;-)Malgos mnie ten bol towarzyszy prawie przez cala ciaze :-( A lekarka mowi, ze to dzidzia tak sobie siadla i nic nie poradzimy. Dobrze, ze to jedna z niewielu moich dolegliwosci i jeszcze ja zniose przez najblizszy miesiac;-)monia jak znajdziesz chwilke to prosze wrzuc przepis na te ogorki w zalewie ketchupoweja mialam ten sam bol co opisujecie..taki rwaco piekacy ale od kiedy brzusio sie obnizyl jak reka odjal.
Ja tez tak mam. Najlepiej spi mi sie na wznak i musze miec wysoko glowe. Przed ciaza nie potrzebowalam zadnych poduszek, ewentualnie jaska.Monia przyłączam się do prośby Małgosi, bo aż mi ślinka pociekła na samą myśl o takich ogórach))
Wiecie co ja to chyba jakaś inna jestem, ale mi najwygodniej się śpi na wznak:-):-):-)
A jak już się kładę na boczek to muszę mieć coś między kolanami bo jakoś w ciąży to strasznie wyczulone miejsce:-)
onionek jak tak poogladalam te dzieciaczki to od razu zaczelam zastanawiac sie jak moj synus bedzie wygladali teraz tylko o tym mysle heh..
magi masz na mysli salatke szwedzka? u nas w tym roku duzo ogorkow jest gorzkich wiec ja nie jem prawie wogole;/