reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziękuję Moje Kochane Dziewczyny :-) Przy Was od razu kilka lat mi spada z karku, a tak serio to czuję się tam troche jak matrona, ale co tam wszystkie musimy urodzić, ponoć wieloródkom łatwiej wg położnej ze szkoły rodzenia, zobaczymy ;-)
A mój P nazwany mężem, którym wciąż nie jest rzeczywiscie coś pochowany, filmik był dłuższy ale nie wszystko nadali w wiadomosciach. Grupka nieduża, ale sa jeszcze 2 dziewczyny, wczoraj nieobecne, reszta przesunieta na wrzesien na kolejna edycje, teraz tylko kobietki od 28 t.c.

Justynka- trzymam kciuki za rychłe wyjście, oby Cie zdiagnozowali i podkurowali, wracaj do nas cała= w dwupaku koniecznie!

Gaja- odpoczywaj!!!
Dorotko, nie smutaj , czasem trzeba przewietrzyc atmosferę domową, żeby znowu można się było tulić i gurchać do uszka, bo tak...to monotonnie bywa, no niestety. Tyle, że my teraz bardziej niz nadwrazliwe i byle słówko nas rani. Godzcie się jak najszybciej! A Ty wyspij się i ytakże odpocznij, bo kto jak to, ale Ty z pewnością masz dosyc po całym tygodniu.
Skrzaciku, ja prawie dzieckiem sama byłam jak syna urodziła, miałam 19.5 roku , teraz syn ma 19...ale ten czas leci. I rodze w tej samej porodówce, tylko wtedy to maskara pokomunistyczna obowiązywała, normalnie szok, jak teraz jest super:-)

Saraa- taką depilację nitka widziałam w krajach arabskich, bodajże Egipcie, robia to tak szybko i sprawnie że byłam pełna podziwu, u nas jeszcze nie spotkałam się, ale jak spotkam to skorzystam, bo niesamowicie precyzyjnie to wychodzi i...ponoc na długo :-) A mąż bardzo pomysłowy, co racja to racja- ciężarówkom trudniej odmówić :-)

Odpoczywajmy, miłego wieczorku Dziewczyny ! :-)

Ostatnia edycja:
Przyszła_mama - gratulacje! Bardzo się cieszę, że dzisiejsza wizyta sprawiła Ci tyle radości i, że będzie syn!

Beniaminka - ale Ty cudna babeczka jesteś! Faktycznie wyglądasz, jakbyś wiedziała, że Cię przyjdą filmować! I fryzura i makijaż... super!

A my jutro jedziemy z B chyba na wycieczkę. Najpierw pojedziemy kupić wreszcie materac (może) a potem do Stróż do Muzeum Bartnictwa, albo gdzie indziej (zdaję się na niego). Mam nadzieje, że nie będzie upałów,

no nasz Beniaminka to śliczna gwiazdka! :-) super.. a w tego 19 letniego syna to faktycznie nie chce się wierzyć :-)
Kernuś, M wydawało się, ze Cię widział :-) a szedł z moja Mamą :-) no to Wy się czesciej widujecie niż ja z Tobą :-D
Dorotko, głowa do góry! minie wszystko złe... ja się dalej boczę, ale przepraszam nie usłyszałam, więc...mam nadzieję, ze u Cibie szybciej przyjdą dobre chwile...

tosia no faktycznie..kurcze. Ja głupia ani sięnie odezwałam bo zanim oczy przesłały obraz do mózgu to wiesz..lata świetlne:-D
Beniaminka:szok: !9letni syn?? czyli chyba rodziłaś jak miałaś 10lat:eek:;-) Super wyglądasz..a z mężem nieźle wyszło;-)

jeeej dziewczyny zadzwoniłam teraz do mojego M a on jest nieosiagalny:confused2: zaraz zwariuję z nerwów:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

oj Kobietki, piszecie i piszecie:)ale mnie to cieszy:)

przede wszystkim PRZYSZLA_MAMO GRATULACJE:)))))))taki wyczekany synus i zdrowy:)
moj tez niziutko, a dzisiaj to w ogole przechodzi sam siebie, robiac akrobacje w okolicach miednicy i pecherza:)mam wrazenie, ze mi lapusie pod kosci wpycha, albo glowka przez pachwine chce wyjsc:)chyba mu sie nudzi....ale niech tam jeszcze siedzi, bo pewnie jest malusi:)taki mi sie moj brzuch malutki wydaje i tak niziutko...ale moj to sie juz smieje, ze wrocialm z wakacji i nastepna traume sobie znalazlam:)wiec siedze cicho...a poza tym to sobie wymyslilismy jeszcze przeprowadzke pod koniec miesiaca!!!!!!ja chyba na glowke upadlam, ze sie na to godze!ale wypatrzylismy dosc ladny dom z bardzo fajnym ogrodem itak mnie kusi!bo dla dzidziusia na przyszle lato ogrod jak znalazl:)zobaczymy...w poniedzialek sie wyjasni!gorzej z przeprowadzka!ale Kochanie wie, ze to bedzie tym razem glownie na jego glowie!

Kerna, Dorotko - "bo meska rzecz byc daleko, a kobieca wiernie czekac" okrutne to slowa, ale wytrwalosci i usmiechu Kobietki:)

Beniaminka - jestes babka z klasa i tyle!!!!!!!a do glupiej blondynki Ci daleko....

Dobrej nocy i fajnego weekendu dla tych ktore na forum przepadna, bo maja lepsze plany:)

beniaminko lala z Ciebie że hoho!!! Super nawet mój mąz jak mu filmik pokazałam to sie mnie spytał tak " komu ty chcesz wkęcić że ona ma dorosłe dziecko chyba że mówimy o kimś innym" :-) więc naprawde wyszłas rewelacyjnie.
Dziewczyny mamy "swoją" w mediach :)

Dobrej nocy wszystkim tak na marginesie u nas znowu o 21 pogrzmiało i polało troszkę mam andziję że w nocy kolejnej burzy nie będzie bo juz całkiem nie pośpię bo pies się strasznie wtedy boi i spać mi nie daje bo jakoś zawsze się mnie uczepi... a żal go bo taki zestresowany chodzi a maj już swoje lata w sumei to 12 skończył...

Raz jeszcze dobrych snów babeczki !!

reklama
Do góry