Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KasikN82 Długo synuś trzymał Cię w niepewności, ale fajnie że w końcu się ujawnił
Onionek Trzymam kciuki za Twoją koleżankę.
A ja już powoli zaczynam się stresować dzisiejszą wizytą. Ciekawe co tam w środku piszczyNo nic, byle do 17.
Pozdrawiam
ja mam termin na 19.09 wg OM ( ostatniej miesiączki) tyle, ze moja Julka jest malutka i ciąża jakby 2 tyg młodsza. Zobaczymy.Beniaminka Ty też masz termin na 21 września? To tak jak ja(tylko czemu suwaczek inny dzień tygodnia pokazuje?)
Ciekawe czy dotrwamy. Tzn. ja pewnie nie dotrwam, bo lekarz mi powiedział, że jak wytrzymam 10 września to i tak będzie dobrze
Smacznych snów dziewczynki![]()
Trzymam kciuki Kochana! :-) Ja syna urodziłam 21 sierpnia, ale...19 lat temu ;-) Fajna data, jeszcze może być lwem zodiakalnym.Witam już wieczorne:-) jutro wielki dzień po ostatniej wizycie, gin napisał w karcie ciąży ewidentną datę 20.08 więc hmmmm.... może i ja będę następna
fajnie by było więc trzymajcie kciukasy
miłej nocki:* spijcie dobrze![]()
Tak jak pisza dziewczyny- to raczej hemoroidzik - dosyc czeste u ciężarówek. Leć do aptek, doradzą , co możesz.witamwczoraj już nie wchodziłam bo póżno wróciłam do domku..
angelus kochana poród expresswielkie gratki jeszcze raz niunia cudo
nadrobić nie dam rady troszku czytałam ale mało bo mieliśmy córę mojego więc czasu brakło i od poniedziałku znowu powtórka hhehe do następnej niedzieli...
właśnie się obudziłam bo już nie wytrzymałam trzymania moczu i musiałam wstać bo dziś badanka i trzeba było sie poświęcić heh.....
dziewczynki wielki problem mam boję się bardzo a bardzo może któraś też tak miała......mam koło odbytu wieli pęcherz taką gulkę dużą bardzo bolącąboję się co to i skąd się wzięło no i czy zagraża dziecku
![]()
Hej
oj wystarczy Was zostawic na 1,5 dnia, a tu takie wiadomosci:-). Wpadłam tylko na chwile, bo w w domciu mam malowanie i niestety brak czasu, no i dostepu do netu.
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Ja miałam wizyte wczoraj. Wszystko u mnie ok. Brzuchol wg lekarza jeszcze mi w gore poszedł. I nasza niespodzianka okazała sie CHŁOPCEM. To słowa lekarza "dwie kule i armatka". A juz myslałam ze do konca nie bede wiedziała. I nasz Skarb obrocił sie, główka na dole wiec sn mnie czeka. I zrobił mi tez wymaz na tego paciorkowca. Pytałam tez o porod z mezem, oczywiscie jest mozliwy, tylko zebym swojego meza wzieła. Dowcipny ten moj lekarz. Nastepna wizyta 2 wrzesnia.
Sorki, ze tak egoistycznie. Po południu bede u siostry, to moze Was poczytam. Miłego dzionka.
Kasik, wow!!! gratulacje serdeczne- warto było czekać na taką wiadomośćWitam
Wracam od lekarza......... mam skierowanie do szpitala na poniedziałek najpierw badania a byc może we wtorek cc
chyba , że przez weekend Michaś będzie chciał wyjśc;-)

Witam!
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt - trochę ich wczoraj było :-)
Rozbawiłaś mnie tym strasznie :-) Angelus jak wróci, to sama powie, czy warto go było chwalić ;-)
Syrenka - mam nadzieję, że to nie bolerioza! Trzymam kciuki! Beniaminka jak zwykle wszystko ładnie wyjaśniła - dobrze, że byłaś z tym u lekarza i teraz trzeba wszystko dokładnie sprawdzić!
Guusia - ale fajnie, że Twój facet przyjeżdża! :-)
Emilka - ja myślałam, że Ty już PO, ale skoro dzieciątko jeszcze się nie pcha na ten świat to niech sobie spokojnie w brzuchu siedzi!
KasikN82 - fajnie, że synek zrobił Wam niespodziankę i dał się poznać z tej lepszej strony ;-)Lepiej późno niż wcale!
Co do rozstępów, to na razie ich nie mam, ale pewnie jeszcze się pojawią. Pępek też nie wyszedł, ale u mnie to chyba genetycznie, mama podczas 2 ciąż miała wklęsły ;-)
Ja dzisiaj znowu pranie, prasowanie, sprzątanie - dżizas ja to dopiero nudna jestem. Remont dalej nie skończony, ale już przestałam się przejmować - robię co w mojej mocy, żeby się przygotować do przyjścia na świat małej, a B najwyżej będzie kończył remont jak będzie w szpitalu. On też się tym stresuje, ale jesteśmy uzależnieni od kolegi, który jest niestety strasznie zapracowany.

Ja dzisiaj bylam u rodzinnego popatrzyła tak na mnie,pyta kiedy termin - ja ze 1.09,a ona dobrze jak pani do niedzieli dociagniepozyjemy zobaczymy ,na razie zaciskam mocno nogi zeby chociaz do srody dotrzymac a potem niech sie dzieje co chce
![]()
Beniaminko masz rację PASY ZAWSZE BEZWZGLĘDNIE ZAPINAĆ jak cisną to sa takie specjalne nakładki przedłużające , zapinać nawet jak się samochód przeparkowywuje np przed centrum handlowym , mój B. ma taka prace, że już niestety widział wiele skutków nie zapinania pasów jak i niezabezpieczania dzieci w fotelikach.
tak Saraa tylko że ja mam termin na 2 września a to do 16 to mi liczył jakbym przechodziła i miała wywoływany poród
dorotka ja aż za dużo jem mam już 22kg na plusie martwię się
już mi tak ciężko
chciałam się was pytać kobitki jak wam idzie walka z rozstępami bo ja definitywnie przegrałam smarowałam się regularnie od 4 miesiąca kremami a prędzej oliwką i nic nie dało mam ich wszędzie pełno i bardzo szeroki i pojawiają się cały czas nowe
Witam
Wracam od lekarza......... mam skierowanie do szpitala na poniedziałek najpierw badania a byc może we wtorek cc
,ze juz wiesz co i kiedy. reszta siedzi na bombie i czeka, za cos tam na dole odpali.

Hej
oj wystarczy Was zostawic na 1,5 dnia, a tu takie wiadomosci:-). Wpadłam tylko na chwile, bo w w domciu mam malowanie i niestety brak czasu, no i dostepu do netu.
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Ja miałam wizyte wczoraj. Wszystko u mnie ok. Brzuchol wg lekarza jeszcze mi w gore poszedł. I nasza niespodzianka okazała sie CHŁOPCEM. To słowa lekarza "dwie kule i armatka". A juz myslałam ze do konca nie bede wiedziała. I nasz Skarb obrocił sie, główka na dole wiec sn mnie czeka. I zrobił mi tez wymaz na tego paciorkowca. Pytałam tez o porod z mezem, oczywiscie jest mozliwy, tylko zebym swojego meza wzieła. Dowcipny ten moj lekarz. Nastepna wizyta 2 wrzesnia.
Sorki, ze tak egoistycznie. Po południu bede u siostry, to moze Was poczytam. Miłego dzionka.
Witam
;-):-)
:-)