Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a w domu bajzel i czeka mnie prasowanie, i zaplanowałam na dziś mycie okna i wypranie dywanu bo straszy miejscami
( dobrze ze malutki jest)
Waga urodzeniowa typowana to już nie 3.800, a 3.300 (więcej jak 3.500 ma ponoć nie mieć - zależy jeszcze w którym tyg. się urodzi), ufff ;P Ulżyło mi, hihihihihi ;-) Rodzić będziemy SN bo owszem jest okręcony pępowiną, ale tylko raz, a wskazanie do cesarki jest gdy dziecko jest okręcone 3-krotnie. Tak się cieszę Przeczytałam wszystkie posty, ale jak już dobrnęłam do ostatniego to zapomniałam co komu miałam odpisać :-| Skleroza
Byliśmy wczoraj na ostatnim USG: Adaś trochę przystopował ze wzrostemWaży - 3 kg :-) Nie będzie już kluskiem![]()
Waga urodzeniowa typowana to już nie 3.800, a 3.300 (więcej jak 3.500 ma ponoć nie mieć - zależy jeszcze w którym tyg. się urodzi), ufff ;P Ulżyło mi, hihihihihi ;-) Rodzić będziemy SN bo owszem jest okręcony pępowiną, ale tylko raz, a wskazanie do cesarki jest gdy dziecko jest okręcone 3-krotnie. Tak się cieszę
Główkę ma już bardzo nisko i sam lekarz przyznał znów, że brzucha nie mam za dużego i się mały gniecie strasznie ;P Ahhh, jestem taka zadowolona
Mały właśnie znów ma czkawkę
Ide posmyrać go po piętce bo ciągle mi ją z boku wypycha ;P![]()

ale masz super jutro juz bedziesz miala swoją ukochaną coreczke przy sobie

no powiem szczerze ze u nas jest na odwrot
to ja wolalabym ja zaprowadzic przez te pierwsze placzliwe dni
bo jak zacznie histerie to maz ja zabierze do domu