Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CALINECZKA miała wczoraj zgłosić się do szpitala. Być może wyznaczyli cc na dziś, ale konkretnie nie wiadomo. Czy ktoś ma z nią kontakt?no dobra to trixi jutro hmmm to nie calineczka miala dzisiaj?ja juz nie wiem ale cos sobie wbilam w glowe z tym wtorkiem

Dziewczyny szok sprawdzalam tym papierkiem lakmusowym i sie zabarwil na ciemno niebiesko.
Dzwonilam do ginki i kazala mi sie powoli pakowac do szpitala , bo ja mam miec przeciez CC.
Te wody sie sacza tak delikatnie dlatego mam zachowac trzezwy umysl i nie panikowac. Latwo powiedziec
Chyba bede nastepna
Witam!
Wróciłam ze szpitala i choć miałam być tam tylko 2 dni przeciągnęło się do 5. Przebadali mi chyba wszystko. Oczywiście echo serca płodu i przepływy ok i mój były lekarz siał tylko panikę. Przy okazji powtórzyli mi badanie tarczycy i wyszło w porządku. I innych badań multum bo chcieli dociec dlaczego tak mało przybieram na wadze. Do tej pory tylko 2 kg od początku ciąży ale nawet anemii nie mam. Maleństwo malutkie bo waży ok. 2300. Ale zdrowe i to najważniejsze a mi spadł kamień z serca. Na ktg skurcze malutkie najwyżej do 40%, ja ich nie czułam w ogóle. Powoli muszę nadrabiać zaległości tu na forum bo dużo do czytania.

, mam iść do laba po wyniki ale że mi się zachciało kupę (sory za taką oczywistość) to muszę poczekać bo B. właśnie instaluje kibelek - proza zycia normalnie