Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
CALINECZKA miała wczoraj zgłosić się do szpitala. Być może wyznaczyli cc na dziś, ale konkretnie nie wiadomo. Czy ktoś ma z nią kontakt?no dobra to trixi jutro hmmm to nie calineczka miala dzisiaj?ja juz nie wiem ale cos sobie wbilam w glowe z tym wtorkiem

Dziewczyny szok sprawdzalam tym papierkiem lakmusowym i sie zabarwil na ciemno niebiesko.
Dzwonilam do ginki i kazala mi sie powoli pakowac do szpitala , bo ja mam miec przeciez CC.
Te wody sie sacza tak delikatnie dlatego mam zachowac trzezwy umysl i nie panikowac. Latwo powiedziec
Chyba bede nastepna
Witam!
Wróciłam ze szpitala i choć miałam być tam tylko 2 dni przeciągnęło się do 5. Przebadali mi chyba wszystko. Oczywiście echo serca płodu i przepływy ok i mój były lekarz siał tylko panikę. Przy okazji powtórzyli mi badanie tarczycy i wyszło w porządku. I innych badań multum bo chcieli dociec dlaczego tak mało przybieram na wadze. Do tej pory tylko 2 kg od początku ciąży ale nawet anemii nie mam. Maleństwo malutkie bo waży ok. 2300. Ale zdrowe i to najważniejsze a mi spadł kamień z serca. Na ktg skurcze malutkie najwyżej do 40%, ja ich nie czułam w ogóle. Powoli muszę nadrabiać zaległości tu na forum bo dużo do czytania.

, mam iść do laba po wyniki ale że mi się zachciało kupę (sory za taką oczywistość) to muszę poczekać bo B. właśnie instaluje kibelek - proza zycia normalnie