Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
polecam stronę Filmy Online, Kino Online, Seriale Online, Darmowe Kino Online co prawda trzeba opłacić żeby móc oglądać filmy ale są to groszowe sprawy i ogląda się bez limitu 
no ale jakoś wytrzymam 
piękni są....Witajcie dziewczynki! Znalazlam minutke by wrzucic zdjecia moich pociech :-)
Nicolasek i luca :-)
miło ,że ktoś pamiętadziewczyny - dzieki!ja leze plackiem, wiec czuje sie w miare...bol glowy przeszedl, moze jak to Dagna okreslila - zmeczenie materialu)moze pozniej sie poturlam do kuchni jakas kolacje przygotowac, choc Kochanie stwierdzil, ze mam nic nie robic, on cos pzryszykuje jak wroci
a Tosia to chyba na wizycie...no i czy Justyna pojechala do szpitala?
ja za ten masaz krocza tez sie jakos zabrac nie moge...chociaz tutaj tez polecaja, nawet zeby pozniej w plan porodu wpisac, ze sie masowalo i nie chce nacinania...ale tak szczerze mowiac, to mi sie podetrzec juz ciezko, a co dopiero jakies masazea jak Kochanie poprosze, to sie inaczej skonczy
a na to ochoty tez nie mam..a raczej sily...
ja juz pisalam, ze nadrabiam zaleglosci w filmach, nie sciagam tylko ogladam online..ale ja nie mam nakazu lezenia, tylko dzisiaj cos mnie zmoglo....no i do Was zagladam co chwile...
i MOnia.gryc jeszcze sie dzisiaj nie odezwala?i czy ktos wie co u Saary?miala miec cesarke, wiec moze juz po wszystkima zalila sie, ze Trixi na nia nie czeka
)