Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
polecam stronę Filmy Online, Kino Online, Seriale Online, Darmowe Kino Online co prawda trzeba opłacić żeby móc oglądać filmy ale są to groszowe sprawy i ogląda się bez limitu 
no ale jakoś wytrzymam 
piękni są....Witajcie dziewczynki! Znalazlam minutke by wrzucic zdjecia moich pociech :-)
Nicolasek i luca :-)
miło ,że ktoś pamiętadziewczyny - dzieki!ja leze plackiem, wiec czuje sie w miare...bol glowy przeszedl, moze jak to Dagna okreslila - zmeczenie materialu)moze pozniej sie poturlam do kuchni jakas kolacje przygotowac, choc Kochanie stwierdzil, ze mam nic nie robic, on cos pzryszykuje jak wroci
a Tosia to chyba na wizycie...no i czy Justyna pojechala do szpitala?
ja za ten masaz krocza tez sie jakos zabrac nie moge...chociaz tutaj tez polecaja, nawet zeby pozniej w plan porodu wpisac, ze sie masowalo i nie chce nacinania...ale tak szczerze mowiac, to mi sie podetrzec juz ciezko, a co dopiero jakies masazea jak Kochanie poprosze, to sie inaczej skonczy
a na to ochoty tez nie mam..a raczej sily...
ja juz pisalam, ze nadrabiam zaleglosci w filmach, nie sciagam tylko ogladam online..ale ja nie mam nakazu lezenia, tylko dzisiaj cos mnie zmoglo....no i do Was zagladam co chwile...
i MOnia.gryc jeszcze sie dzisiaj nie odezwala?i czy ktos wie co u Saary?miala miec cesarke, wiec moze juz po wszystkima zalila sie, ze Trixi na nia nie czeka
)