Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak to drzewiej bywało...Zawszel ubiłam piątki, szło się do kina, teatru, na kręgle, kupowało alkohol, dobre żarcie, szło się na jakąś imprę, jechało za miasto, a tera co ?tv, net, ani wypić, ani zapalić....ehhhhh

Taki mały śpioszek t skarb!!!Julcia juz spi wstanie jutro pewnie po 7 rano- żeby tak mała Lena spała ahhh marzenia)))
Fenomen na skalę światową!!!U mnie nawet okazalo sie, ze Pan montazowy jest bardzo sympatyczny i dokladny... a jak sie spocil to ladnie pachnialo - chyba mial jakis super antyperspirant :-) hehe...

A mogłabyś podać dokładnie, jaką kupiłaś?JA JESTEM OD 3 DNI NA ETAPIE PICIA HERBATKI Z LIŚCI MALIN COBY PORÓD BYŁ ŁATWIEJSZY![]()
SUPER POST! Dzięki!!!!!!!nie wiem czy sie dobrze trafilem ale po silnych instrukcjach od zony przekazuje ze ma 3 cm czegos tam i o 10 przeworza ja na porodowke rozkrecac dalej pewnie dzis przyjdzie na swiat krystianek .to ja sylwek bylemi jade do zonki

)Pewnie jeszcze w szpitalu.A ja ciągle sie zastanawiam co u Calineczki, bo zawsze dużo pisała a teraz jak kamień w wodę![]()
łejery aż tyle z nas się dziś rozpakowujeSpryciule czekały na weekend jak mężowie w domu
znając moje szczęście mój będzie do mnie gnał z pracy w samym środeczku tygodnia...Przy Jacku miał mieć referat na uczelni.....dzwonił do pani profesor, że właśnie rodzi, więc go nie wygłosi, studenci mieli ubaw...

Fakt, przekręcanie bywa kłopotliwe...Tez tak mam z nocka..przekrecic mi sie z jednego boku na drugi to doslownie nielada wysilek!!!chwile na jednym i zaraz musze szukac nowej pozycji wygodnej, bo brzuch zaczyna bolec i tak pol nocy zanim usne!!!!

No ciekawe... Cierpliwości życzę zatem!mysle ze to jeszcze nie dzis
ale bede czekac cierpliwie
hejka jestem u tesciow
postaram sie jeszcze napisac no chyba ze inaczej sie to skonczy
odeszlo mi troche czopa z krwią podbarwionego ,ale ciemna nie swieza

Trochę to wkurzające, że człowiek nie jest pewien co ze sobą zrobić
ja czekam, aż będę chodziła po ścianach, mam tylko nadzieję że wtedy zdążę dojechać na porodówkę
kurcze wiecie co jestem taka głupia przecież już rodziłam a czuję się tak niepewnie że szok!!!
wtedy poszłam na luzaka i mi wywoływali poród a teraz już od tak długiego czasu mam odczuwalne skurcze, że jestem całkowicie zdezorientowana!!!!!