kerna
http://www.lauraziobro.pl
Z tym sapnie nocnym to różnie bywa. Mozna przybrać opcje, że jeśli dziecko jest zdrowe to samo sobie reguluje...no ale z drugiej strony gdzeis czytałam o stężeniu cukru we krwi..to ma znaczenie, a mały organizm moze sobie nie radzić...
Saraa no to napisałyśmy to samo
))
c o do wątku o maluchach to zmieniłam nazwe jednego z watkó, który spkojnie mozemy pociagnąć w tym temacie...
Ale z drugiej strony to wszsytkie będziemy gadać tylko o naszych maluchach...a gdzie jak nie tu? Na głównym??No jak uważacie. Dawajcie pomysły.
Saraa no to napisałyśmy to samo
c o do wątku o maluchach to zmieniłam nazwe jednego z watkó, który spkojnie mozemy pociagnąć w tym temacie...
Ale z drugiej strony to wszsytkie będziemy gadać tylko o naszych maluchach...a gdzie jak nie tu? Na głównym??No jak uważacie. Dawajcie pomysły.
Ostatnia edycja:

Dopasowując do obecnej syt.
. Wiecie co mimo,że synek jest w miarę spokojny to nie mam czasu na nic-ciągle nadrabiam domowe sprawy-porządki i full prasowania
. Dziś ma być pielęgniarka(4raz
) i ma zważyć Michałka-ciekawa jestem ile przybrał na wadze....?. Mały je pół na pół-butelka i pierś przez osłonki,bo inaczej nie chce wziąść cyca.W nocy przesypia mi 2-3g.-papu i zmiana pieluszki i dalej śpimy....normalnie rozmawiamy,telewizor jest włączony,nawet odkurzacz mu nie przeszkadza. A i pępuszek 2dni temu odpadł....No i Michaś dostał uczulenie na oliwkę bambino i używamy w zamian parafinę i jest super....