Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a po tych waszych słodkościowych postach to zrobiłam makowce i jak zwykle mi popękały
mam nadzieję ,że w smaku są dobre

trzymam kciuki żeby w środę wszystko poszło oki!!
Życzę takich nam wszystkim!!! U mnie położna i lekarze też mówili że przerwa w karmieniu nie powinna być dłuższa niż 3 godziny!!!!
do później paaaaaaaaaaaaaa
Wiesz tez o te wit K pytalam , okazuje sie , ze to jest standard kiedys te dawke podawano jednorazowo a teraz ja dziela na trzy razy bo nie wszystkie dzieci znosza taka ilosc na raz. Co do naturalnych metod to oni tu przechodza samych siebie. Po poroddzie bardzo bolal mnie kark wiec codziennie przychodzila do mnie masazystka ( szkoda , ze nie masazysta) Pierwsze trzy doby nie wolno sie bylo podmywac zadnym mydlem tylko polewac za kazdym razem jak idziesz na toalete czysta ciepla woda. , Z szyi i pachwinek dziecka nie wolno wycierac mazi plodowej. I kazda kroste czy zranienie mam smarowac wlasnym mlekiem.

, pocieszam sie edynie,ze nie rodze wrumuni czy pakistanie
,noworodek tak cudnie pachna, az jakas malpa chwycila coreczke, walnela haslo, 'niekapana jeszcze,smierdzi"i sru pod kran przerazone malenstwo

mialam ochote rzucic sie i uduisic

ale jak narazie wszystko jest wporzadku lezy w inkubatorze i miejmy nadzieje ze dobrze sie wszystko skonczy jest taka malutka
, wiec raczej nie nadrobie. Jakos czasu mi ostatnio brakuje. Ale pewnie przez to moje zółwie tempo.
, oby wszystko poszło po twojej mysli.

w tym momencie doceniam lilipucie gabaryty mojej kuchni. Ja nie wiem jak ja mojej siostrze się odwdzięcze bo ona skacze po krzesłach i oknach i myje i szoruje i pucuje- zuch dziewczyna:-), a ja same drobnostki ogarniam - a i tak plecy mnie katują.