Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AAAA GIZELKA I MICHAŁEK DO DOMKU DZIŚ WYCHODZĄ!!!!![]()
![]()
![]()
Mam pytanko z innej beczki bo położna jakis tydzien czy 2 temu mówiła mi że jak mnei skurcze będą męczyły to mam już nospy nie brać bo się nie powstrzymuje, ale mnie zastanawia czy ona działa na te prawdziwe?? Bo obecnie mnie męczą i boli jak cholera i nie wiem czy brać tą nospe czy nie?? poradzcie a i czy połówka forte to tyle co normalna bo nie mam innej w domku

Ja bym to obliczyła inaczej![]()
pierwsze dziecko 37+5 drugie 37+3 średnia 37+4 dla 3 dziecka (37,3+37,5=74,8: 2=37,4)
pierwsze dziecko 23:30 środa drugie sobota 22:00 średnia dla 3 dziecka piatek 10:45 (od środy 23:30 do soboty 22:00 jest 70,5 godziny : 2= 35 godzin i 15 minut więc środa 23:30 + 35:15 to wypada piątek godzina 10.45
pierwsze dziecko 2800g drugie 3000g średnia dla 3 dziecka 2900g (2800+3000=5800:2= 2900g
REASUMUJĄC 3 DZIECKO PRZYJDZIE NA ŚWIAT W 37 TYG I 4 DNIU TO BĘDZIE PIĄTEK 10.09.2010R. O GODZINIE 10:45 Z WAGĄ 2900G
U mnie się zrobiła ładna pogoda mała 3 godziny szalała w ogrodzie teraz jej obiadek szykuję...

mam nadzieję, ze się sprawdzi 
w czwartek jadę na wizytę ciekawe co powie bo już w czwartek nie biorę tabsów....hurra hurra!!!!!!!!

a ja muszę powiedzieć, ze nasze 1 dziecko kąpał mój B. na początku bo mały był u niego w ramionach spokojniejszy....nawet w szpitalu jak on go trzymał mały spał a u mnie krzyczał...dziecko czuje emocje, a faceci z reguły nie przejmują się zbytnio pierdołami więc spokój od nich bije większy dlatego pewnie maluchy ciche u nich są....a mój to już totalna oaza spokoju dobrze że nauczyłam się trochę od niego bo ogólnie to choleryk ze mnie okropny
super! witamy Was!Witam was kochane....ja już w domku...właśnie jem domowy obiadek....
Z Michałkiem wszystko ok...dziękuję za kciuki każdej z was!!!...Dostawał kroplówki ale już jest ok.
Wiecie jak mu wkuwali welfron ja płakałam z nim....Ma kolki i daję mu espumisan-pomaga!!!!!Dobra uciekam nakarmić małego-potem nadrobię...
Skrzaciku i wszystkim dziękuję....!!!!![]()