Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KasikN - ja już skończyłam prasowanie - masakra![]()
cześć dziewczynki!!!
ja też dzisiaj mam termina Daria ma już 6dni
asienko życzę Ci żeby cię dzisiaj wzięło z nienacka!!!!!!!
:-)
Mnie cyce strasznie boląale mała się tym nie przejmuje i wisi
ściagam się laktatorem i daje jej jednego a jak zalecze to drugiego cyca!!
masakra te małe ssaki mają dziąsełka silne jak szczęki rekina!!
jutro przychodzi do nas położna, zobaczymy co powie??
buziole dla was mamuśki!!!!![]()

Hejka
Ja od rana znowu mam bole co 5 min (od godz) bola cholera ale nie wiem czy wystarczajaco....a i jakies brazowawe uplawy wlasnie zauwazylam....

Tosia z moich obserwacji to wszystkie koleżanki które "posiadały" rozwarcie na własnie 2-3cm zanim akcja porodowa sie zaczęła miały szybciutkie porodymi jak wody odeszły o 2 w nocy a o 9 rano byłam badana to miałam dopiero 3cm (az nie mogłam uwierzyć)
Dagna ja też mam jutro KTG to sobie porównamy skurcze))
Olcia Dagna dobrze radzi bierz kąpiel i jak skurcze nie przejda to jedz na IP)))

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Jakoś tak lepiej wiedzieć, że jednak nie jest się ani przewrażliwionym, ani panikarą tylko z ich strony chyba coś nie zadziałało. Z lekarzem prowadzącym miałam rozmowę tel. i kazała jutro koło południa do siebie przyjść, sprawdzi jeszcze raz wszystko, pogadamy, powiedziała żeby się nie denerwować, bo do 18-nastego to czekać nie będziemy. Także mysle, że jutro dam znać co i jak ;-) i chyba jednak muszę się przestawić na bardziej stanowczy i rozczeniowy tryb ...bo moja wiara w to, że wszyscy lekarze chcą dobrze i są nimi z powołania upadła
![]()
A co z Kalchą? Chyba od soboty jej nie ma, czy ja coś przegapiłam???