Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Onionek, witaj i dawaj foty Maciusia!
Mycha helloo, odzywaj sie czesciej bo my ten sam termin...to jakos nam razniej bedzie komunikujac sie czesciej...jak tam u Ciebie? cosik czujesz ze to niebawem?
Onionek, witaj i dawaj foty Maciusia!
Mycha helloo, odzywaj sie czesciej bo my ten sam termin...to jakos nam razniej bedzie komunikujac sie czesciej...jak tam u Ciebie? cosik czujesz ze to niebawem?
Mój ma niespokojny sen w zasadzie to on czuwa, jak ide w nocy do łazienki to się podnosi, generalnie samej, nigdzie mnie nie puszcza, wszędzie razem, no i widzę że już by chciał żeby cos ruszyło , bo zaczyna sie niecierpliwić , oczywiście zgrywa chojraka i sypie żartamiDziewczyny nierozpakowane, a jak Wasi Panowie?bo moj zaczyna chyba wariowac...udaje, ze sie wcale nie martwi, ale przeciez go znam i widze, ze go "nosi" od srodkai tym sposobem, zamiast panikowac i strzelac humorkami, musze sie powstrzymywac i utrzymywac jego w spokoju
)))a ja tez bym chciala miec focha czasami...ale jak on taki rozdrazniony, to moj foch skonczy sie tylko awantura, wiec nie ma sensu...
jutro rano wizyta, ciekawe co mi powiedza???pewnie nic
i za Wasze wizytki jutro tez kciukaski i za owocna nocke)))kurcze, tylko mi zabraklo zeby sie z kims "stuknac" spritem (ktorego wlasnie popijam)
moja przyjaciolka podczas ostatniej rozmowy na skypie pyta: "Alunia?to co ja mam Ci powiedziec na pozegnanie?baw sie dobrze?")))w sumie czemu nie?przeciez sie nie boimy
![]()
Witajcie z rana
Ja w dwupaku-przeszlo mi wieczorem...bez komentarza -bylam tak wymeczona ze juz o 7ej chccialo mi sie spac,ale sie przemeczylam do 9tej bo przeciez obudzilabym sie o 12tej w nocy i koniec spania,i tak latalam siku non stop.Smialam sie wczoraj ze nawet bym nie miala sily urodzicv po takim dniu...A najgorsze dziewczyny ze teraqz jak mysle to tak tez mialam z Besiem tylko ze chodzilam prywatnie do lekarza a on tez byl na oddziale jak mnie przyjeli z takim samopoczuciem jak wczoraj,i zaproponaowal mi oksytocyne,wiec sie akcja konkretnie rozkrecila,a tu?Ja juz do mojego B wczoraj mowie ze chociaz wiem ze z OXY jest wiekszy zryw to juz bym sie zgodzila tak mialam dosc.
Akderk-pocieszylas mnie myslalam ze nas mniej zostalonie jest tak zle,i dobrze ze dziewczyny ,ktore urodzily staraja sie pisac ,wiec moze ostatnia z nas nie bedzie pisac sama z soba
A MOZE OBIECAJMY SOBIE ZE NAWET JAK URODZIMY TO NIE ZOSTAWIMY OSTATNIEJ Z NAS SAMEJ?POTEM JAK JUZ WSZYSTKIE BEDZIEMY MIALY DZIDZIE TO KAZDY WCHODZI ILE CHCE ALE POKI JESZCZE BEDA CIEZAROWKI TRZEBA SIE WSPIERAC![]()

Tak to bedzie moja 5 córka, ale moja ostatnia misia zmarla w zeszlym roku w wieku 4 miesiecy w wyniku komplikacji po operacji serca.Czyli teraz to bedzie twoje 5 dzieciatko? Szacuneczek, ja sobie z dwojka ledwo radze.
A u mnie oczywiście cisza, zastanawiam sie czy predzej szóstki w totka nie trafię niż zacznę rodzić![]()