Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ritka - moja ginka mówiła, że to, że się łożysko starzeje i jest coraz mniej wód to norma... gorzej jeśli dzieje się to za szybko.
U mnie też nie ma takiej możliwości! Choć jedna moja koleżanka rodziła i bardzo sobie chwaliła. Ale jest to możliwe tylko wtedy, gdy poród przebiega bez komplikacji. W Lublinie do porodu w wannie wymagają też ukończenia przyszpitalnej szkoły rodzenia!SHE*SHU- kurcze na niektóre uparciuchy żadna kombinacja nie pomoże tak czasem bywa...
Olga- no nie wiem, co te twoje wyniki czy to dobrze czy źle, ale jak było by źle lekarz by coś mówił...
Ja już podłogi pozamiatałam nawet kostkę przed domem zmiotłam, umyłam suszarkę do naczyn i sztućców.
Podłogi umyję jak odpocznę a za okna nie wiem czy się brać chyba nie są aż tak brudne, jeszcze podwórko przez nie widać...![]()
Kurcze laski czy któraś rodziła, lub ma zamiar rodzić we wodzie czy tylko ja jedyna????????????????
Te co urodziły nic nie wspominały,że we wodzie któraś a te w dwupaku też nic na ten temat nie piszą....
Co z wami boicie się wanny z wodą?
SHE*SHU- kurcze na niektóre uparciuchy żadna kombinacja nie pomoże tak czasem bywa...
Olga- no nie wiem, co te twoje wyniki czy to dobrze czy źle, ale jak było by źle lekarz by coś mówił...
Ja już podłogi pozamiatałam nawet kostkę przed domem zmiotłam, umyłam suszarkę do naczyn i sztućców.
Podłogi umyję jak odpocznę a za okna nie wiem czy się brać chyba nie są aż tak brudne, jeszcze podwórko przez nie widać...![]()
Kurcze laski czy któraś rodziła, lub ma zamiar rodzić we wodzie czy tylko ja jedyna????????????????
Te co urodziły nic nie wspominały,że we wodzie któraś a te w dwupaku też nic na ten temat nie piszą....

domek wysprzątany,pranie powieszone,obiad gotowy teraz tylko czekam na moje ksieżniczki az wrócą ze szkoły i zabieramy sie za lekcje
ahhh i tak cały dzień zleci,a mnie tak podeszwy swędzą pojechałabym sobie gdziec do jakieś galerii troszkę kasy wydać,ale pogoda nie najlepsza tak wiec pozostaje mi siedzić grzecznie w domku i odpoczywać no i oczywiscie do was zaglądać,jestem taka ciekawa która bedzie następna
Jestem kochana, niestety....w dwupakuikalla dopisałam
A tak patrzę że Monigryc nie widziałam od wczoraj no i asiek1000 sie nie meldowała dzisiaj
Kombinacja dosyć ciekawaKurcze już tyle dzieciaczków mamy-dziewczynki gonią chłopców w liczebnościNasza Emilka siedzi w brzusiu i chociaż termin z miesiączki mamy na poniedziałek to w piątek (jest to termin z daty poczęcia
)jedziemy do szpitala bo rodzimy 80km od Częstochowy
Mam nadzieję,że do piątku coś się rozkręci. Narazie nic na to nie wskazuje,dlatego od paru dni sprzątam jak wściekła-dzisiaj okna umyłam
Seks nie pomagał kurcze, herbata z liści malin też
Może trzeba spróbować kombinacji mycie podłóg na kolanach i seks
Ja nie miałam problemu z cukrem,ale też ostatnio strasznie szamam słodycze, a w niedzielę miałam twarz opuchniętą bardzo-wyglądałam jak księżyc w pełniNa szczęście dzisiaj już "opuchlizna" zeszła
![]()
No u nas od jakiś dwóch miechów nie można rodzić do wody, ale są pokoje z dużymi wannami i zamierzam poleżeć w takiej ale na finał nałóżeczko...SHE*SHU- kurcze na niektóre uparciuchy żadna kombinacja nie pomoże tak czasem bywa...
nie moge ich założyć bo mam z lekka opuchnięte stopy