Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kerna kochana rozumiem Cie doskonale bo ja z moją Julą tez sporo biegałam po lekarzach..
niunia od poczatku gorzej rozwijała sie od swoich rówiesnikówmiała obnizone napiecie mięśniowe a mimo to lekarze twierdzili że jest wszystko ok... dopiero jak mała miała roczek i nie chciała stać na nóżkach ( nie mówiąc o chodzeniu) trafiłam do porządnego specjalisty który sie mnie pyta czemu tak późno przychodze :/ 6m rehabilitacji.... a mozna było w 3 tyg "załatwić" problem tylko trzeba był zacząć jak niunia miała z 4m a nie 12....
przez cały czas ćwiczeń naogladałam sie takich chorych dzieci ze nabrałam duuuuzej pokory.... uwierz mi kochana ze nie jedna mama zamieniłaby sie z Tobą.. to co Wam sie przytrafiło - bardzo przykra sprawa ale to nie koniec Świata, żaden wyrok... systematyczne ćwiczenia i bedzie ok... zobaczysz za pare miesięcy... swietnie ze tak szybko zaczynacie!!!!!!!!!!!!!!!
Kasik bedzie płatne 100% bo lekarz zaznaczy odpowiednim numerkiem ze jest to ciąża
Witam i tak nie nadrobię wszystkiego ale parę stron się cofam i czytałam na bieżąco tylko brak czasu na pisanie.
Powolutku dochodzę do siebie. Rana po cc olbrzymia nie wiem jak to u innych z was wygląda ale położna stwierdziła, że dawno takiej nie widziała. Widać że robiona szybka dla ratowania życia. Zresztą tak było. Tylko cud że byliśmy już w szpitalu.
Ta opieka jest nad dzieckiem w związku z tym że matka nie może sprawować opieki np. po cc tak jak mój ma. Dostał tą opiekę od razu przy wypisie ze szpitala.
Trzymam za wszystkie kciuki, które są jeszcze w dwupakach.
Szczerze mam porównanie tysiąc razy wolałbym rodzić naturalnie niż cc. Gorzej dochodzi się do siebie no chyba, że ja tak to źle przeszłam bo straciłam do tego masę krwi no i w tej chwili anemia a w szpitalu masę zastrzyków różnych kroplówek aż żyły pękały i zmiana 4 razy miejsca wenflonu.
Pozdrawiam wszystkie.
.Masz rację! To była wspaniała decyzja! Jak moja Tosia miała zaburzenia neurologiczne to miała zalecenie od neurologa, abby wstrzymać się ze szczepieniami i szczepić szczepionkami zabitymi!Ritka ze szczepieniami nie było tak źle i nikt nie robił mi większych wyrzutów. Potłumaczyli, zrobili wielkie oczy i udało się nie zaszczepićTeraz widząc jej problemy neurologiczne jestem jeszcze bardziej zadowolona z tego, że nie obciążyłam jej dodatkowo.
![]()
U mnie rana po cc zagoila sie bardzo szybko nie mialam zadnych drenarzy , szwy rozpuszczalne i przez piesze 2 doby naklejony taki plaster sklejajacy . Po 48 h po zdjeciu tego plastra rana byla praktycznie wygojona i moglam isc pod prysznic. Blizna ma ok 14 cm jest bardzo nisko umiejscowiona i bardzo cieniutka.Witam i tak nie nadrobię wszystkiego ale parę stron się cofam i czytałam na bieżąco tylko brak czasu na pisanie.
Powolutku dochodzę do siebie. Rana po cc olbrzymia nie wiem jak to u innych z was wygląda ale położna stwierdziła, że dawno takiej nie widziała. Widać że robiona szybka dla ratowania życia. Zresztą tak było. Tylko cud że byliśmy już w szpitalu.
Szczerze mam porównanie tysiąc razy wolałbym rodzić naturalnie niż cc. Gorzej dochodzi się do siebie no chyba, że ja tak to źle przeszłam bo straciłam do tego masę krwi no i w tej chwili anemia a w szpitalu masę zastrzyków różnych kroplówek aż żyły pękały i zmiana 4 razy miejsca wenflonu.
Pozdrawiam wszystkie.
Masz rację! To była wspaniała decyzja! Jak moja Tosia miała zaburzenia neurologiczne to miała zalecenie od neurologa, abby wstrzymać się ze szczepieniami i szczepić szczepionkami zabitymi!

. To na bank dobije do 70 kg.