Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gnęb go o usg! Mój mi zawsze wszystko mówił.dagna pewnie tak będzie... zresztą mnie się wydaje że on dobrze wie ile waży tylko powiedziec ch.... nie chceodrazu chyba by na cc mnie wzil a nie kazal tyle czekac .... chociaz z tymi lekarzami róznie jest....... hehe tam myśle jutro go pomordowac i posciemniac ze mi sie koszmary snia ze duzy malec bedzie i spac nie moge
a co sie bede, moze troche serca okaże i zrobi usg i powie....
Jesteś pewna? Kiedyś nie było tyle chemii w pożywieniu. Teraz mamy większy wachlarz w wyborze jedzonka niż nasze mamy ale za to łykamy nieświadomie różne paskudztwa.No ale z drugiej strony, my teraz dużo lepiej się odżywiamy niż nasze mamy!
Życzę wszystkim spokojnej nocy! Zaś dziewczynom na porodówkach - szybkiego przytulenia maleństw!
Chorym - dużo zdróweczka!
Do jutra!
Witaj! Czekamy na opowieści.witam kobietki wpadam tylko na chwilę się przywitać wczoraj o 13 wyszliśmy z Maciusiem do domu jak będe miał więcej czasu to wam napiszę co i jak
Starach jest zupełnie normalny! A myśli mi też latały dziwne przed i podczas porodu. Też sie bałam że umre. Nawet sny miałam o tym że Anielka przyszła na świat a ja zaraz po tym umarłam i potem widziałam jak dorasta jak chodzi na mój grób jak Mój opowiada jej o mnie. Nie jesteś sama.tak mnie brzucho pobolewa , ale nic poza tym..tylko mi sie za bardzo nie spieszy, bo sie okropnie boje!!!!!!!moze tylko mi przychodza do glowy takie mysli, albo nikt nie mowi glosno, ale ja sie czasami boje, ze umre przy porodzie...nic na to nie poradze!tylko sie nie nakrecajciezastanawialam sie tylko czy takie mysli sa normalne?