reklama

Wrzesień 2010...

Cześć dziewczyny!

Nie dam rady nadrobić od rana, ale chyba jest względny spokój!

Ja już trochę lepiej się czuję, ale jeszcze wciąż osłabiona!

Byłam w szpitalu na ktg. Wsio ok! Skurczy brak! Lekarz dyżurujący okropnie się rwał, żeby mnie zbadać, ale grzecznie mu podziękowałam!:-D Jeszcze się nabadają jak przyjadę do porodu!

Idę chwilkę się zdrzemnę i biorę się za sprzątanie!

reklama
dziewczyny wiem jak Wam ciezko i marudzcie ile tylko wlezie
trzymam kciuki za szybkie porody

wrocilysmy ze spaceru
obie mi usnely i teraz mam luz
na spacerze ze starsza zbieralysmy kasztany a mlodsza ladnie spala
mlodsza pocycowala i usnela a starsza zasnela na shreku

no wiec wlazlam na bb

milego popoludnia

Dorotko super, że pogoda wam dopisała i spacerek się udał.Teraz księżniczki spią a mamcia ma czas dla siebie... :)

A moja koza głowę z doły wycofała na lewy bok nosz... nudzi się jej no jak mi się znów źle ułoży i to teraz tuz przed porodem to ja zwariuje... będę grzała na gwałt do szpitala jak się zaczną skurcze lub wody odejdą :(

Dorotko super, że pogoda wam dopisała i spacerek się udał.Teraz księżniczki spią a mamcia ma czas dla siebie... :)

A moja koza głowę z doły wycofała na lewy bok nosz... nudzi się jej no jak mi się znów źle ułoży i to teraz tuz przed porodem to ja zwariuje... będę grzała na gwałt do szpitala jak się zaczną skurcze lub wody odejdą :(

kurcze jak to jest -zawsze nie tak jak by sie chcialo,bo ja to bym znowu wolala zeby moja sie obrucila i zeby bylo cc ,a ona oczywiscie juz niziutko glowka w kanale

Skrzacie to swietnie ze zadowolona z wizyty i wszystko ok,z tego co pamietam to gdzies koło panoramy prywatnie jechałaś??? dobrze kojarze??? a dlaczego nie poszłaś na 28 czerwca czyżby długie terminy???
Wiesz nie chciało mi sie czekać w kolejkach. Ja sie Calineczki pytałam gdzie to w Poznaniu na NFZ robią. Ale tam gdzie mój gin ma gabinet przyjmuje właśnie lekarz co robi takie usg. W weekendy jest ale nie wiem jak dokladnie. Zaplaciłam i mam z głowy.

Wreszcie sie przespałam i troche mi lepiej. Zaraz zjem obiadek i będe sie zbierać na spacerek.

Nie nadrobie was:szok:
Ja rano po sniadaniu czmychnęłam na targ zakupiłam 6 kg pomidorów, 3 kg papryki, cebule ogórki , owoce i heja do domu , zrobiłam sałatkę z papryki do słoików, zapasteryzowałam, zrobiłam przecier do słoików na pomidorówę - mówię wam pycha , a potem jaka łatwizna otwieram słoik wlewam do garnka i zupa gotowa. W międzyczasie zarobiłam ciasto na drożdzówki z morelami, pomogłam mojemu B. jak przycinał drzwi do łazienki - to było być albo nie być łazienkowych drzwi bo okazuje się że framugi mamy wypaczone i trzeba było krzywo docinać drzwi - jak mój b. mówi jest bohaterem wszechświata i dociął te drzwi(reklama leroy może się schować ze swoimi śmiesznymi bohaterami ). Odkurzyłam mieszkania, zmopowałam , wstawiłam pranie, dałam chłopom obiad i teraz siedzę i zażeram się drożdżówkami i tyle bo na poród w dalszym ciągu nic się nie zanosi :crazy::wściekła/y:
W zasadzie to brakuje żebym jeszcze staruszkę z płonącego domu wyniosła i uratowała sarenkę w lesie zaplątaną w sidła!!

Pysiu podziwiam ,ja już tez o olejku myślałam ale szczerze mówiąc to sie boje:confused2:kurcze odwazna babka z ciebie.
W takim razie czekamy z toba na rozwój akcji i koniecznie zdawaj relacje co i jak.
Oby przyniosło to jakies efekty tego tobie życze i tzrymam kciuki.

Kredka no jestem pod mega wrażeniem.
Skąd ty masz takiego powera?
A ja sięgnęłam po ostatnią deskę ratunku olejek... :) teraz zostaje czekać na efekty.
Czytałam opinię położnej,że olejek nie przenika do płodu, więc nie ma bata, aby dziecko przeczyścił i wyda ono smółkę, bo olejek działa tylko na jelita mamy a musiałby przeniknąć do krwioobiegu i dostać się do jelit maluszka...
Najwyżej mnie przeczyści porządnie i skurcze pomęczą zmiękczą szyjkę oraz zwiększą rozwarcie.Zawsze to jakiś plus i kroczek na przód...i zostanie czekanie na wywoływanie porodu w szpitalu...

wow pysiu ja tez czytalam ze to bezpieczne,tylko podobno bardzo niedobre?
jak wrazenie i z czym to pilas?

jedno jest pewne lewatywa jak cos nie bedzie ci potrzebna:)

trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry