Ritka
Fanka BB :)
Dzięki! Czyli wszystko ok! Mam nadzieję, że będą takie grzeczne również jak się urodzą!U mnie podobnie. Wczoraj musiałam non stop pobudzać to moje dziecię.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki! Czyli wszystko ok! Mam nadzieję, że będą takie grzeczne również jak się urodzą!U mnie podobnie. Wczoraj musiałam non stop pobudzać to moje dziecię.

Dziewczyny podobno ruchy dziecka są coraz mniej wyczuwalne przed porodem, ale nie wiem, czy to prawda. Moja wczoraj szalała, a dzisiaj jest spokój, ale to pewnie dlatego, że ma coraz mniej miejsca
Właśnie wyprasowałam stertę prania i zabieram się za odkurzanie. A jakiego mam dzisiaj leniaaaaaa!!!
mnoja w dzien przed bardzo sie ruszala,jak na nia bo ogulnie prawie nic
nierozpakowane dziewczyny jeszcze tylko maly "kroczek" i juz bedziecie tulic maluszki:-) fluidki posyłam szybko-porodowe-dorotkowo-agusiowe;-)

;-);-);-)

:-):-):-)

:-):-):-)

:-):-):-);-);-);-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)