Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Troszke przesadza położna. Ciesz sie że mała przybiera i karm ją jak sie domaga. Powiedz co masz pod ręką a ja ci napisze co z tego machnąć na obiad.Od wyjscia ze szpitala, czyli przez 2 tygodnie 500 g. A diagnoza postawiona na podstawie dwoch ostatnich wizyt. W przeciagu czterech dni mala przytyla 150 g. Powiedziala, ze to za duzo, ze inne dzieci tyle to w tydzien przybieraja
A mam jeszcze do was prosbe. Rzuccie jakies pomysly na obiad, bo ja juz nie wiem co sobie gotowac. Niby mowia, ze moge wszystko, tylko w rozsadnych ilosciach, ale ja tam wole powoli wprowadzac rozne produkty.
A moja to na drugie imie ma czkawka. Nie ma sie czym przejmować. A co do karmienia to kochana może źle ustawiasz dziecko lub butle do karmienia.DZIEWCZYNY MAM PYTANIE CZY WASZE MALUSZKI TEZ MIEWAJA CZESTO CZKAWKI I PRAWIE PRZY KAZDYM KARMIENIU MOJA MALA ULEWA NIE WSPOMNE JUZ O KSZTUSZENIU SIE PODCZAS KARMIENIASTRASZNE DOSLOWNIE NIE CIERPIE TEGO.
![]()
Juz mialam i sie zastanawiam czy mnie ruszy,czy tez nie. Nie bylo wcale tak strasznie.

Ritka w ogole sie nie dziwie, ze nie chcesz isc do szpitala - ja tez czekalam do ostatniej chwili. 2 h dluzej a urodzilabym w domu, albo kolesiowi w taxowce :-)