gaja23
multimama '02 '06 '10
Witam,
Gusia i bardzo dobrze zrobiłas - pamiętaj twoje nerwy tez wpływaja hamująco na laktację, teraz potrzebny wam spokój i jeszcze raz spokój,
tosiu tulam mocno, może na te ulewania kup mleko z kleikiem oznaczone AR bodajże to jest gęstsze i dziecko tak nie ulewa i jak dobrze pamiętam Bebilon ma specjalną mieszankę na ulewania
A najlepiej zadzwonić do położnej albo do pediatry
Gusia i bardzo dobrze zrobiłas - pamiętaj twoje nerwy tez wpływaja hamująco na laktację, teraz potrzebny wam spokój i jeszcze raz spokój,
tosiu tulam mocno, może na te ulewania kup mleko z kleikiem oznaczone AR bodajże to jest gęstsze i dziecko tak nie ulewa i jak dobrze pamiętam Bebilon ma specjalną mieszankę na ulewania
A ona , ze musze dziecko obudzic bo ona musi sprawdzic, wiec ja jej na to , ze wszystkie niemowlaki maja niebieskie. Ale chciala sie przekonac na wlasne oczy i musialam budzic dziecko. Nastepne pytanie ile ma wzrostu wiec ja do niej ze 56 ale za tydzien bedzie juz wiecej. I dostal paszport w ktorym pisze , ze ma blekitne oczy i 56 cm wzrostu. Oszolomy normalnie
Czasami jak Mały ma koncert a ja jestem już po prostu padnięta albo o godzinie 13-stej jeszcze nie udało mi się zjeść śniadania to czuję jak rośnie we mnie niecierpliwość a czasami wręcz złość. Zastanawiam się czemu marudzi i czy to normalne, że czasami po godzinie ciągłego uspokajania go i liczenia, że tym razem już jest spokojny mam po prostu dość.