Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie! Pisz i opowiadaj o Lence. Co sie działo że Was tak długo nie było?hello
czy ktoś mnie jeszcze pamięta...? melduję powrót , na razie z Lenką przy cycu i pewnie rzadko ale jestem, mieliśmy parę przygód po drodze, niestety był też szpital,ale jest już ok, jesteśmy szczęśliwe, zakochane w sobie...
Nie wiem co tu się dzieje, czy zotał ktoś w dwupaku?
Ja też tak robiłam.Aha. ja wychodzę z maluchami na tyle na ile mi pozwoli czas między karmieniami. Staram się żeby być na świeżym powietrzu jak najdłuzej. Czasem jest to 3h a czasem tylko 30min. A ubieram małą o jedną warstwe wiecej nizja mam![]()
Podsumowanie w pigułceWitajcie, jak dobrze jest wiedziec,że nie jestem sama ze swoimi odczuciami i emocjami, bo mam je zupełnie podobne lub wręcz takie same jak większość z Was Mamusie co do miłosci do dziecka,opieki nad nim, a nawet co do wizyt gosci i osoby teściów - scisle mówiac... teściowej...

I dobrze - czasami tak trzeba;-)ja po samotnym weekendzie z malym i nią jestem wypompowana, wiec dzis mam lenia gary stoja a niech stoja prasowanie czeka a niech czeka

dzien dobry
moje starsze dziecko od 2 dni przechodzi apogeum histerii
a mnie mozg chyba eksploduje
, osiwiejale sie nie dam
A u nas nocka do najlepszych nie należała bo Maks ja praktycznie na cycach spędził :/
bo Gabiszon musi spac na mnei i wacha cyca, ciamkanko i wachanko.jazda jakas
Dzięki dziewczyny za kciuki... jak zwykle pomogły :-) okazało się że pupa wcale nie jest czerwona tylko różowa-taka jak ma być a te krostki na siusiaku co mnie martwiły to gruczoły które poprostu są i nie oznaczają żadnej choroby... okazało się tylko że mój syn ma matkę histeryczkę :-)
)