Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krzyczy i płacze z przerwami od 18-22
Zastanawiam sie jak jej pomóc, czy wasze maluszki mając tydzień na karku też miały już ten problem? Mam krople SAb simplex, podać jej? Jak sobie radzicie z tym problemem bo mnie sie serce kraje:-(
) dzieciaków ŚPI

) Julke w domku...długo czekałaś na swoje cudo pewnie teraz jesteś najszczęśliwsza z nas

noce mamy przespane czasami machnie po 6-7 godzin:-):-):-) jednak i tak nie jest jak z moją strszą córką jej to w ogóle nie było słychać ani widać do 8 miesiąca zycia
Tosia nie wiem czy czytałaś jak pisałam jak podaję krople małemu, ale dziewczyny uważajcie!!!
Już myślałam, że zamiast chrzcin będziemy mieć pogrzeb naszego Kamila, nawet teraz jak to piszę, to łzy mi lecą. W sobotę podałam mu witamine K i D razem jakieś 15 kropli, jak zwykle zresztą, mały wypił mlaskał sobie nagle mój mąż mnie woła, że mały się dusi. Tak go zassało a te krople tłuste, że nie oddychał, miał szczęki zaciśnite, robił się czerowny i nic, mój mąz go za nogi i nic, klepałam po plecach nic, potem mój mąż naciskał na klatkę ja próbowałam otworzyć usta i dmuchać i nic on nieruchomy, czerwony bezwładny bez oddechu, tysiąc mysli na sekundę, pogotowie, ale nie zdążą, sąsiadka też może już być za późno, musimy sami go ratować, za którymś razem jak mu dmuchałam czuje jak klatka zaczyna się ruszać. Przez chwile straciłam wiarę, że się uda. Płakałam potem do nocy, rano w Kościele, i za każdym razem jak przypomnę sobie jego twarz czerwoną i bezsilną.
Już mu nie dam tyle kropli.
! Jesteś kobieto wielka! Ja nie wiem co bym zrobiła. Chyba bym sie darła z rozpaczy.Uginanie nóżek, masaż brzuszka, puszczanie muzyczki, kąpiel w lekko cieplejszej wodzie niż zwykle a kropelki w ciągu dnia musisz dać. Generalnie mówią że kolki trzeba przeżyć bo ponoć ok 3miesiąca zaczynają zanikać.Dziewczyny przepraszam że zadaje to pytanie na wątku głównym ale tu najszybciej uzyskam odp. Moja mała ma od wczoraj kolkikrzyczy i płacze z przerwami od 18-22
Zastanawiam sie jak jej pomóc, czy wasze maluszki mając tydzień na karku też miały już ten problem? Mam krople SAb simplex, podać jej? Jak sobie radzicie z tym problemem bo mnie sie serce kraje:-(
280g