Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja kasa chorych refunduje mi wszystkie szczepionki. Ale gdyby nie refundowala to za rota musialabym zaplacic 250€Czy u Was też te wszystkie szczepionki sa takie drogie??
Nie wiem do czego rozpocząć, rotawirusy i pneumokoki to zaszczepię a meningokoki to po ukończeniu roku. Muszę zaszczepić te moje dzieci, bo z tej szkoły to ja przynoszę wszystkie zarazki do domu.
Jeszcze jedno pytanie do mam chłopców. Czy wasze dzieciaczki też tak sikają, że wszystko jest zlane aż po pachy. Wczoraj zużyłam 5 kompletów ubranek, a cieszyłam się, że mam juz wszystko wyprasowane, a On 5 razy zalał wszystko.
Uciekam zatem prasować wczorajszych 5 kompletów:-)
Ale to jest dobra waga. Sprobuj wieczorem dac jej zawsze butle kup mleko dla dzieci ulewajacych. A laktacja sie nie martw jedna butla jej nie zaszkodzi tylko obiecaj sobie ze dasz ja tylko raz dziennie. Ja tez dokarmiam wieczorem butla zawsze ok 40 ml. Swojego starszego tez dokarmialam i dotrwalismy tak do 9 m-cylaski jestem zalamana....
tak walczylam z laktacja,mala je ale co z tego jak pryzbrala tylko 600g w ciagu msc-nienajadasie, kilka razy ja dokarmialam-zawsze ulala
co robic...
No nareszcie mozesz sie w pelni cieszyc Juleczka. A ja do pupy uzywam mojego mleczka i tez calkiem dobrze dziala.Dzisiaj była u nas pani pediatra w domu, podpytalam o rozne rzeczy, min o te kropelki wit K. Wiec wiem juz ze na razie tylko wit D3, a wit K jesli bedziemy juz tylko cycolic, na razie jeszcze mieszane karmienie. Aha i moge dwie slabe kawy z mlekiem dziennie wypic.
Wszelkie alergie, skazy białkowe wyskakuja po 1 miesiącu zycia- uaktywnia sie w pelni wlasny system immunologiczny, to info jakbym miala watpliwosci co do jakichś wysypek- jeszcze nie alergia.
Pupa tylko linomag masc ( to zielone ;-) i jak najmniej kosmetykow, najlepiej rzadziej kapac i mniej smarowac kosmetykami. Czyli zblizamy sie do zalecen niemieckich :-)

i czesto zle diagnozy alergiczne niestety, a potem sie okazuje, ze polskie dziecki mja jeden z najwyzszych liczbalergii w europie...a moze po prostu zle zdiagnozowaanej wysypki
z nadia od razzu' diagnozowali' skaze teraz uwazam,,ze chyba skayz jednak nie miala tylko wypryski hormonalne kurde sama nei wiem
laski jestem zalamana....
tak walczylam z laktacja,mala je ale co z tego jak pryzbrala tylko 600g w ciagu msc-nienajadasie, kilka razy ja dokarmialam-zawsze ulala
co robic...