asiek1000
mama Juli & Leny
czyli Tosi rozumiem ze butle dajesz dlatego ze chcesz odpocząć w nocy nie dla tego ze nie starcza pokarmu??
tak sie wypytuje bo mnie kazdy namawia zebym zrezygnowała z dokarmiania , a ja nie ukrywam ze mi jest tak po prostu wygodniej............
Luilu straszne jak dobrze ze tylko tak sie skonczyło, chodz biedak ma poparzone ręce
(((
Anitak sewnie bedziesz musiała zapłacic za pobyt , przynajmniej tak jest w moim szpitalu jak sie nie myle 20 za dobe....
tak sie wypytuje bo mnie kazdy namawia zebym zrezygnowała z dokarmiania , a ja nie ukrywam ze mi jest tak po prostu wygodniej............
Luilu straszne jak dobrze ze tylko tak sie skonczyło, chodz biedak ma poparzone ręce
Anitak sewnie bedziesz musiała zapłacic za pobyt , przynajmniej tak jest w moim szpitalu jak sie nie myle 20 za dobe....
wiec nawet nie dla wygody tylko normalnosci.. Dzien mam dla Niuni, ale zeby miec na to siłe musze noc troszke przespac..
a potem 3-4 i 7 rano i drzemka do 9, ale to pozne chodzenie spac mnie juz meczy, bo P juz zasypia przy lulaniu a ta dalej oczy jak słoiki i gadanie sie bierze na raczkach, a w kolysce ryk, ze hej. Takze chce czy nie chce ide spac po polnocy. Moze w dzien odespie troszke, bo dzisiaj cisnienie niskie i oczy same sie kleja, oby Julce takze ;-)
bo wczoraj zasnął dopiero o23 i 2 pobudka
Nosz.. skok rozwojowy czy co? Pierwszy raz tak ma. Zasypia tylko na rękach, budzi sie po chwili wyspana i tak w kółko