Beniaminka
Fanka BB :)
Z listu wynika, ze szczepionki w wiekszosci krajow UE zachodniej w tym w Niemczech to szczepionki bezpieczne, tam nie pozwolono sobie na to, by szczepic nieudolnymi starymi szczepionkami. A rtec jest w szczepionkach po to, by nie dopuscic do podkazen bakteriami, bo uspione zarazki hooduje sie na zarodkach kurzych np, i wtakich preparatach moglyby sie namnazac przypadkowe bakterie, tyle tylko ze rtec zabija komorki mozgu ludzi, a u niemowlat..lepiej nie mowic, stad taka plaga dzieci z ADHD, autyzmem, depresjami, alergiami ( sic!!!!!!!) ktorych niegdys nie bylo. A umieralnosc niemowlat w Pl i USA nic nikomu nie mowi? ze coraz wiecej , ze duzo wiecej niz w innych krajach UE, kurcze jak mozna...tylko kasa sie liczy, zalosne i tragiczne.
Poszukam wykazu bezpiecznych szczepionek, bo jako tako nie jestem ich wrogiem.
Poszukam wykazu bezpiecznych szczepionek, bo jako tako nie jestem ich wrogiem.
u nas niedziela strasznie leniwa,ja od rana chodzę w piżamie
aż wstyd sie przyzać ,mała grzeczna zaczeła już normalnie wypijać swoją porcję mleka co mnie uspokoiło bo zaczełam sie martwic,jednak jak mama nakarmi to
na bużce pojawiły sie znowu jakieś krostki ale mam nadzieje ze poradzimy sobie bez konsultacji lekarza,leków i innych cudów
dzisiaj cały dzień leży w łóżku przed tv a mnie szlag trafia