Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzis jakis ciezki dzien , widze ze duzo dzieciaczkow ma problemy z kupka
karolina wspolczuje przezyc trzymaj sie kochana
akderk kciuki zacisniete bedzie dobrze wiesz ze kciukasy bb dzialaja cuda
małgos zazdroszcze normalnego faceta
popatrzcie co znalazłam o pieluszkach... Metale ciężkie w pieluszkach dla dzieci! - Dzieci.pl
czy któras z was karmi NANEM?? bo moj maly ma zatwardzenie i kolezanka mi powiedziala ze jej córka tez po tym mleku miala i nie wiem czy zmienic na inne macie dosw. z tym mlekiem jakies??
Ja od rana jak na szpilach siuedzialam, nie mogłam się dodzownic do poradni muko po wyniki, ale udało się i wyniki są dobre - więc wiadomość dobra , 6 grudnia idziemy robić test na druga rączkę żeby potwierdzić pierwsze badania. Mam nadzieję że wtedy również wyniki będą dobre. Wasze kciukasy na pewno pomogły ale proszę o nie na następne badanie!!!
Mój bąbelek dzis mnie zaskoczył, bo mi prężył się rano a ja go położyłam na brzuszku wiedząć że będzie jeszcze większy wrzask a on ładnie zasnął, a dotąd nigdy nie chciał leżeć na brzuszku i zawsze się darł , a tu taka niespodzianka!!!!
Gosiunia skąd ja znam en tekst jakbym wyjęła go z ust mojego mężaWitam!
Akderk super wieści !!!
Karolina wspłóczuję
gosheek suwaczek się udał, dzidzuś super!
Moja mała chyba już usneła na noc. Naprawde mam aniołka. Dziś jakieś chorubstwo mnie zaczeło brać. Najpierw nie mogłam wstać z łóżka. Więc przysypiałam z małą do 10. Na szczeście starsza córa zajełą się sobą. Chociarz raz była grzeczna. Po spacerze myślałam że do domu nie dojdę bo takie mnie słabości wzieły, ale doszłam i spałyśmy we trzy przez 3 godzinki.
Mój J też uważa że ja siedze w domu nic nie robię, i oczywiście on chętnie zostanie w domu a ja mam iść do pracy to w tedy sie przekonam co to znaczy ciężko pracować.Ale czasem jak mu zrobię terapię wstrząsową to weźmie się do roboty. Małą sie wogóle nie zajmuje. Najwyżej troche na nią popatrzy. Ale ja za to staram się podsyłać mu starszą))
mój mąż w sobote zajął sie mała jak ja byłam w sklepie i układałam na półkach on stwierdził ze za bardzo narzekam bo mała spi i wogóle nie płacze"kchane dziecko"a ja na to -a obiad,a sprzątanie ,a pranie ,praswanie a nauka ze strszymi córkami,aaa śniadania i kolaje? no i chyba wtedy zrozumiał ale tylko na chwile
gosheek czuje sie strasznie bezradna,nic nie mogę zrobić aby jej pomóc ona nikogo nie poznaje,żyje już w swoim świecieMaz mi zrobil suwaczek bo ja chyba jakas ograniczona jestem i mi sie nie udawal :/, ale nim go zrobil to mielismy taka klotnie ze masakraAz sie poryczalam.Pozniej mial wyrzuty sumienia i chyba dlatego mi ten suwaczek zrobil... Ja nie wiem jak to jest ze rodzi sie dziecko i nagle zamkiast lepiej to jest miedzy nami gorzej :/
Ja daje malej NAN raz dziennie i nie zauwazylam problemow z kupka.
Karolina wspolczuje, czlowiek sie zawsze czuje taki bezradny jak ktos bliski cierpi![]()
co do przewijania to mój T. Miłosza i Olke dzielnie przewijał, teraz to też zawsze mnie woła :/ A np wcale dzieci nie kąpał, uważał że to takie dziwne aby facet dziecko dotykał, normalnie dziwny. Przecież nikt go o jakieś zboczenie nie będzie podejrzewać ale widac tak z domu wyniesione i tyle. Także wsio na mej głowie, przewijanie, przebieranie, karmienie i kąpanie. Ale nie powiem bo jak muszę cos zrobic w domu to nie mam problemu aby się małym zajął, nawet sam go często bierzeNo i zajmuje się starszakami
![]()