Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja Lilu też ma naczyniaka ogromnego i mi mówią ze zacznie znikać około 5 roku życiaprześlę ci fotkę i zobaczymy czy to tak samo wygląda....
kinia napisz prosze cos wiecej o tym naczyniaku, bo moja Maja juz jeden ma i sie jej sporo powiekszyl i ostatnio zauwazylismy ze sie drugi pojawiaAle nam pediatra powiedzialaz ze dopiero jak mala skonczy rok to cos bedzie mozna z tym robic.
lilu ogromnego to znaczy?? u mojej corci tez wczesniejszy ma teraz ok. 1cmx0,5cm a ten drugi dopiero zaczal rosnac
Milego dnia wszystkim zycze
no to witam razem z mamami z dzidzami z naczyniakami...:-) co Wam lekarze mówią? gdzie je dzidzie maja? moja ma na czółku.. niby ma zniknac, ale az do czwartego roku zycia...![]()
.niekoniecznie-przewaznie jest jakis powod takiego dlugotrwalego placzu:-(
No ja tez mam takie zdanie, lepiej sprawdzic czy wsio ok, bo sie kobieto strasznie meczycie a tak nie powinno byc. I głowa do góry moze to jakas błachostka i jak za dotknieciem różczki szybko minie.odpisze tylko GAI bo musze leciec obiad upichcic;-)
gaju-od pewnego czasu mysle,ze powinnas pojsc z malym do neurologa.
pediatra powie,ze taki jego urok,ze sie drze-bo dzieci sie dra.niekoniecznie-przewaznie jest jakis powod takiego dlugotrwalego placzu:-(
ale popros o skierowanie na usg ukl moczowego i usg brzuszka jak nie mial
jak bym na twoim miejscu wybrala sie jak anjszybciej do dobrego neurologa bo widac,ze oboje cierpicie-ty i synek:-(