KAROLINA84
Fanka BB :)
Gaju kochana bardzo współczuje
ale moim skromnym zdaniem powinnaś sie udac do lekarza z małym,to nie jest chyba normalne ze Maksio tak płacze,może coś mu dolega d srodka,dziecko nakarmione,przewinięte i wyspane powinno byc choc trochę radosne i spokojne,jak to moja tesciowa mówi"dziecko nie płacze bez powodu" idz kochana idz może jakieś kropelki tobie zapisze bo przecież da dłuższą mete to ty tego psychicznie nie wytrzymasz
Alcia czy wózek lepszy od rąk? hmmmm nie wiem ale ja przerabiałam już wózek i za żadne skarby mojej Julci do wózka nie włoże
ale moim skromnym zdaniem powinnaś sie udac do lekarza z małym,to nie jest chyba normalne ze Maksio tak płacze,może coś mu dolega d srodka,dziecko nakarmione,przewinięte i wyspane powinno byc choc trochę radosne i spokojne,jak to moja tesciowa mówi"dziecko nie płacze bez powodu" idz kochana idz może jakieś kropelki tobie zapisze bo przecież da dłuższą mete to ty tego psychicznie nie wytrzymasz
Alcia czy wózek lepszy od rąk? hmmmm nie wiem ale ja przerabiałam już wózek i za żadne skarby mojej Julci do wózka nie włoże

.
Może on jednak nie jest głodny tylko chce być z mamą! Pomysł z nie podnoszeniem na ręce jak dla mnie super. Może jak zacznie koncertwoać nie podawaj od razu cyca tylko ociągaj się ile wlezie. W ten sposób może jednak brzusio z czasem się trochę ściśnie;-)
nie wiem czy nei za małą na takie przerwy jest
jestem tez bardzo zła bo mimo mojego złego saopoczucia maz wogóle mi nie pomaga,wczoraj zabrał na rece moze 3*po 10 minut
mała juz spi a ja spadamobiadek robic ale bede do was zagladała systematycznie