Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie czasami pozwlalam po ostatnim karmieniu ok godz 21 bo wiem ze nastepne mam o 4- 5 ranoDo mam karmiacych piersia mam pytanko...
czy pozwlacie sobioe na szklanke piwka lub kieliszek winka??
milego wieczorku uciekam moj maluszek marudzi
Witam, ostatnio mialam ciężkie dni. Ania daje się nam tak we znaki, że już nie mam sił. W przedszkolu dyr. się skarżyła, za chwilę muszę po nią iść. A mały też ostanio w ciągu dnia jest marudny, mały szantażysta nie chce leżeć sam ani w łóżeczku ani w leżaczku, wczoraj płakał całe popołudnie, przechodzę jaiś kryzys laktacyjny.
Ale w nocy to mam aniołka, od cztrech dni nie budzi się w nocy, wczoraj wstał dopiero o 6.16, a dziś o 5.00. On śpi, ale dla odmiany Ani nie spi w nocy, płacze, wyhcodzi z łóżka, jakiś koszmar.
A teraz Kamilek sobie leży i spi przy myzyce, puściłam mu Boba Dylana, a teraz Bryana Adamsa i ani nie pisnął.
Sara, mam nadzieję, że jak będziesz w Polsce to jednak szybko znajdziesz dostęp do netu
Pochwalę się wam, byłam u diabetologa we wtorek i musiałam sie zważyć, lekarz zapytał o wagę sprzed`ciąży i był w szoku. Mam 11 kg mniej niż rok temu o tej porze
Miłego dnia, mimo tej deszczowej pogody.
Hej
U nas nocka ok. Pobudka o 2, potem o 6.30, wiec nie narzekam. I jak zjadł o tej 6.30 to spalismy do 9. A od 11 znowu spi u babci.
Sara tylko szybko zorganizuj sobie necik, zeby Cie za długo nie było.
Beniaminka ale sie usmiałam z Twojego meza
Mycha fajnie ze zajrzałas
Karolina ja juz dawno doszłam do wniosku, ze powinno sie sprzatac po weekendzie, a nie przed;-). Ale i tak dalej sprzatam i przed, i po. Eh te przyzwyczajenia
Asiek to zaszalałas z zakupami, zazdroszcze. My wybralismy sie w zeszła niedziele, ale z małym. Ale mu sie nie spodobało, chyba tez hałas mu przeszkadzał, i trzeba było wracac.
I ja tez nie znam kołysanek. A jak nawet cos zaczynam spiewac to tylko poczatki, bo dalej nie pamietam.
Ale jestem wkurzona, bo z przodu w aucie nie da sie wyłaczyc poduszki. Jeszcze maz musi podjechac do serwisu, moze cos wymyslą, ale watpie. A tak to nie moge za bardzo sama jezdzic z małym, bo z tyłu to tak nie bardzo, tym bardziej ze nasz fotelik tylko tyłem do kierunku jazdy mozemy zapinac. Wiec bym nie widziała go wcale, bez sensu. Dziewczyny jak wozicie z tyłu swoje dzidzie, przodem czy tyłem do kierunku. jazdy.

super, ze Wasze imprezki udane ;-) Małgoś, ja nie jadłam tego ciasta ale wysperałam przepis na necie i mega fajnie musi smakować :-) ja niestety albo stety dla innych nie piekę, ale może kiedys spróbuję :-) ale to pewnie dopiero dla Małej a to jak wiadomo za jakiś czas![]()
mojej pojawiło się parę krostek i ja oczywiście panika zwłaszcza po poprzedniej wysypce.. posmarowałam linomagiem i po dwóch godzinkach to zeszło.. mogło to byc uczuleniowe jak tak zeszło???
a miałam już dawno zapytac.. Beniaminko Ty często piszesz, ze karmisz na śpiocha.. czyli jak? mała śpi i je?? i jak wtedy z odbiciem, nie wybudza jej? w ogóle jak to tak technicznie wygląda?
spokojnego popołudnia
Moja Julka tez lubi pojesc co 1.5 -2 h , karmie ja na żądanie i tak naprawde nawet na zegarek nie zagladam dokladnie. Jeszcze dlugo moga jesc tak czesto, takie uroki kpjestem ponownie,
właśnie Maksia usypiamCiekawe ile pośpi, bo dzis np 1,5 godzinki spał ale cały czas siedziałam przy łóżeczku i jak sie budził to bujałam nim i spał dalej bo tak to max 10 minut i po spaniu.
No i nie mam koncepcji jak nauczyc go cycania tak po 2-3 godzinkach bo on jak z zegarkiem w reku dzis co 1,5 godzinki i nie idzie odwrócić mu uwagi bo drze się jak opętany, czy na rękach czy gadam do niego, śpiewam itp, za cholerę nie pomaga zamyka oczy i mega power ryk![]()
Acha a czy wy macie w dzień takie flakowate piersi??? Jak ja je dotykam to normalnie flaki :/

A wcale nie oznaka ze mleko jest, owszem jest w lekkim nadmiarze. Normalnie mleko produkowane jest na bieżąco, podczas ssania dziecka i to jest wlasnie OK, ani za malo , ani za duzo.Na pewno masz mleczko i to dużo , nie martw się.Moj tez sie ciagle obraca tylko , ze z brzuszka na plecy,(strach go samego na przewijaku zostawic> i strasznie duzo gaworzy. A wczoraj zauwazyl , ze ma rece i teraz ma zajecie na dlugi czas -ogladanie wlasnych paluszkow.Dzien dobry
Julka miala wczoraj wspanialy nastrój, duzo rozmawiala i bawila sie sama, ze mna z babcia, wieczorem z tata...obrocila sie sama z plecków na brzuszek, tylko raczka jej uwięzła i nie wiedziala co dalej robic :-) Musze juz jej bardzo pilnowac, bo o upadek nietrudno. Jak zasnela wczoraj kolo polnocy, to chyba caly dzien wspominala, bo gadala przez sen i slicznie się smiala na głos, moge na nia patrzec i patrzec
Jade w poludnie na manicure, mala zostanie z tatusiem, poradza sobie
Miłego dnia![]()