Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
k8sad jak możesz to napisz co to za ćwiczenia :-)
Co do pita to wystarczy wpisać imię i nazwisko"Dla Laury Ziobro" bez tej całej regułki bo tym babkom jest trudniej wtedy rozpisywać darowizny na poszczególne dzieci
Wazny jest nr. fundacji czyli krs.
A co do ubranek to my mamy rozbieznosc ogromna - malucj jest dlugasny , ale drobnej budowy - bodziaki nosimy 62 i 68 , spodnie jedne 56 ( takie na bezgumkowym pasie , a szerokim sciagaczu ) -sa welurowe , normalnie rosna z nim razem - najpierw byly pumpy, teraz sa dopasowane - jeszcze z raz je nalozymy,bo pozniej beda za ciasne .A spiochy juz i 68 niektore za krotkie . A kombinezon zimowy kupilismy 74 i teraz robi sie oprocz a dlugich rekawow dobry akurat .

. 

hejka dziołszki!
Justyna czy ja dobrze widze....twój Wiki ma 7 ząbków?![]()
Uzywamy tez gryzaka schlodzonego w lodowce. 

, to jeszcze babeczka tak go zakręciła ,że skusił się na pantofle za ponad 200 zł(jak dla mnie to bardzo dużo,bo M.pantofle jakieś 5 razy w roku).wrrr...i tak panicz wydał na siebie ponad 800 zł...Fakt,garnitur jest ekstra, przyda się bo w gajerku jeździ do pracy, tego wymaga jego stanowisko ale to był nieplanowany wydatek a kasa nie koci się przecież w portfelu
szkoda gadać...
.
.U małej na razie gołe dziąsełka. Ale ślini się jak buldog i wkłada do buźki dosłownie wszystko.Kilka razy wyrywałam jej z rąk pampka...
:-)Ja swojemu zatykam nos na śpiocha i jak mu braknie powietrza to przestaje chrapać.Działa przez jakieś 10 min, hihi.